Μπλατ: «Ονειρεύομουν να παίξω με τον γιο μου κι έγινε πραγματικότητα»

Μπλατ: «Ονειρεύομουν να παίξω με τον γιο μου κι έγινε πραγματικότητα»

Gazzetta team
Μπλατ: «Ονειρεύομουν να παίξω με τον γιο μου κι έγινε πραγματικότητα»

bet365

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ήταν άκρως συναισθηματικός για το αυριανό ματς κόντρα στον γιο του, Ταμίρ. Αποστολή-Ηράκλειο: Κων/νος Μελάγιες

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Ιερουσαλήμ στον ημιτελικό του τουρνουά στο Ηράκλειο, ωστόσο το παιχνίδι θα είναι πολύ ιδιαίτερο για την οικογένεια Μπλατ.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Ντέιβιντ θα αντιμετωπίσει τον γιο του, Ταμίρ κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας στο gazzetta.gr στο Ηράκλειο ανέφερε πως, «το βασικό είναι το τουρνουά που θα παίξουμε με την Χάποελ και τις άλλες ομάδες, αλλά προσωπικά, ξέρετε, είναι κάτι σπέσιαλ για μένα. Ειλικρινά είναι κάτι σπέσιαλ για μένα και κάπως πιο συναισθηματικό. Βλέπω τον Ταμίρ να ωριμάζει, να προοδεύει. Ειδικά εσείς εδώ στη Κρήτη, τον ξέρετε από πέρσι, στο ευρωπαϊκό. Τώρα θα τον έχω απέναντί μου και από τη μία είναι καλό, αλλά από την άλλη είναι και κακό. Είναι η πρώτη φορά που βρεθούμε. Είναι κάτι που ονειρευόμουν και γίνεται τώρα πραγματικότητα».

Από εκεί και πέρα για την παρουσία του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο τόνισε πως, «πρώτα απ’ όλα είναι σπουδαίο για μας, για την οικογένεια του Ολυμπιακού, που βρίσκεται στη Κρήτη, σε ένα υψηλού επιπέδου οργάνωσης τουρνουά. Αλλά και για όλες τις ομάδες που θα συμμετέχουν και θα τις βοηθήσει στην προετοιμασία τους για μία μακρά σεζόν και στις ευρωπαϊκές τους διοργανώσεις. Ανυπομονούμε για το τουρνουά αλλά και την ατμόσφαιρα».

Ολοκηρώνονγτας μίλησε και για την ευκαιρία να βγάλει συμπεράσματα αφού επέσρεψαν οι διεθνείς (πλην Παπανικολάου) στις προπονήσεις... «Βρισκόμαστε όλο και πιο κοντά στην εκκίνηση της σεζόν. Το Νο.1 είναι πως έχουμε τους παίκτες ξανά μαζί μας που έλειπαν για δύο εβδομάδες με τις Εθνικές ομάδες είναι η πρώτη φορά που θα είμαστε όλοι μαζί. Να παίξουμε ανταγωνιστικά παιχνίδια. Το Νο.2 είναι πως όσο περισσότερο οδεύουμε για την έναρξη της σεζόν, να παρουσιάσουμε το μπάσκετ που θέλουμε στο επίπεδο που θέλουμε και να δείξουμε πως είμαστε προετοιμασμένοι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα