Το φιλικό των θρύλων έμεινε στο... 100-100!

Το φιλικό των θρύλων έμεινε στο... 100-100!

Το φιλικό των θρύλων έμεινε στο... 100-100!

bet365

O Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης συμμετείχαν στο σπουδαίο φιλικό στη Λιουμπλιάνα προς τιμήν των Σάνι Μπετσίροβιτς, Μπόστιαν Νάχμπαρ που τελείωσε με σκορ 100-100!

Από τη μια πλευρά του γηπέδου οι «φίλοι Μπετσίροβιτς»... Φραγκίσκος Αλβέρτης, Πέρο Άντιτς, Μάρκο Μπελινέλι, Πρίμοζ Μπρέζετς, Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιούριτσα Γκόλεματς, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Σάσα Πάβλοβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα και Ματίας Σμόντις.

Από την άλλη, οι «φίλοι Νάχμπαρ»... Μπόρις Γκόρενς, Νέναντ Κρστιτς, Γιάκα Λάκοβιτς, Έραζεμ Λόρμπεκ, Ράσο Νεστέροβιτς, Ιγκόρ Ρακότσεβιτς, Ούρος Σλόκαρ, Ζόραν Πλάνιβιτς, Μπένο & Σάμο Ούντριχ, Νίκολα Βούιτσιτς, Γίρι Βελς...

Η Arena Stožice στη Λιουμπλιάνα φιλοξένησε βετεράνους κι εν ενεργεία σταρ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, τιμώντας τους Μπετσίροβιτς και Νάχμπαρ για την προσφορά τους στο μπάσκετ της Σλοβενίας, σε ένα σπουδαίο φιλικό που τελείωσε ισόπαλο με σκορ 100-100.

Οι Διαμαντίδης και Αλβέρτης είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν τα... παλιά, με τη συνεργασία τους να καταλήγει σε τρίποντο του 3D! Επίσης το παιχνίδι διεκόπη για να παίξει συρτάκι από τα μεγάφωνα όταν ο Διαμαντίδης πέρασε στον πάγκο μέσα σε αποθέωση λίγο πριν από το φινάλε.

Ο αγώνας ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα ιστορικό reunion για τον Παναθηναϊκό που κατέκτησε την EuroLeague στο Βερολίνο, ξυπνώντας μνήμες από το 2009!

 

Τελευταία Νέα