Το Final 4 του ΟΑΚΑ εντυπωσίασε τον προέδρο της FIBA Europe

Gazzetta team
Το Final 4 του ΟΑΚΑ εντυπωσίασε τον προέδρο της FIBA Europe

bet365

Οι 46 ομοσπονδίες της FIBA συναντήθηκαν στη Λευκωσία και μίλησαν για τον ρόλο των εθνικών ομάδων και πρωταθλημάτων σαν κομμάτι της πυραμίδας των αθλημάτων στην Ευρώπη, ενώ ο πρόεδρος της FIBA Europe έδωσε συγχαρητήρια για το Final 4 της Αθήνας.

Στη Λευκωσία της Κύπρου βρέθηκαν οι 46 εκπρόσωποι των ομοσπονδιών της FIBA και συζήτησαν για τις εθνικές ομάδες και τα εθνικά πρωταθλήματα, αλλά και τις διοργανώσεις της FIBA.

O πρόεδρος της FIBA Europe Toυργκάι Ντεμιρέλ αρχικά στάθηκε στο Eurobasket Ανδρών και Γυναικών που όπως τόνισε είχε μεγάλη επιτυχία, με τη συνδιοργάνωση τεσσάρων χωρών (Φινλανδία, Ισραήλ, Ρουμανία και Τουρκία), ενώ στη συνέχεια μίλησε για τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου που ξεκίνησαν τον Νοέμβρη.

Ο Ντεμιρέλ ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με το καλεντάρι της FIBA και με την γενικότερη απήχηση που είχαν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανά τον κόσμο,

Τέλος δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια και στη διοργάνωση του Basketball Champions League και το εντυπωσιακό Final 4 της Αθήνας, στο οποίο η ΑΕΚ πανηγύρισε την κούπα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα