Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό: Νέα ποινή στον Γιαννακόπουλο!

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό: Νέα ποινή στον Γιαννακόπουλο!

Gazzetta team
Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό: Νέα ποινή στον Γιαννακόπουλο!

bet365

Μετά τα όσα είπε ο Τζόρντι Μπερτομέου στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των media, στον Παναθηναϊκό κάνουν λόγο για... αθέτηση της εκεχειρίας και θεωρούν ότι ρίχνει λάδι στη φωτιά έχοντας επιβάλει και ποινή 410.000 ευρώ και έναν χρόνο εκτός γηπέδων σε αυτό το διάστημα!

Μετά τη νηνεμία και την εκεχειρία του τελευταίου μήνα φαίνεται να ξεσπάει νέος... πόλεμος μεταξύ Παναθηναϊκού και EuroLeague.

Όπως υποστηρίζουν οι «πράσινοι» ο Τζόρντι Μπερτομέου είχε υποσχεθεί να τοποθετηθεί όσον αφορά τις ποινές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και να ξεκινήσει τις συζητήσεις για την ομαλοποίηση της κατάστασης, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Συγκεκριμένα αναφέρουν σήμερα ότι οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της EuroLeague αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο και ότι αντί να κατευνάσει τα πράγματα, θέλησε να ρίξει λάδι στην φωτιά.

Και να 'ταν μόνο αυτό; Στο 20ημερο διάστημα της εκεχειρίας, η EuroLeague είχε στείλει άλλες δύο τιμωρίες στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Η πρώτη έκανε λόγο για χρηματικό πρόστιμο 160.000 ευρώ και έναν χρόνο αποκλεισμού από τα γήπεδα και η δεύτερη χρηματικό πρόστιμο ύψους 250.000 ευρώ. Στο σύνολο 410.000 ευρώ και έναν χρόνο εκτός γηπέδου.

Στον Παναθηναϊκό θέλησαν να σεβαστούν την περίοδο της ανακωχής και γι' αυτόν τον λόγο δεν δημοσιοποίησαν τίποτε απολύτως.

Άλλωστε εξηγούν ότι ο ίδιος ο Μπερτομέου ήθελε να υπάρχει νηνεμία στις σχέσεις των δύο πλευρών αλλά με αυτές τις δηλώσεις έκανε εκ νέου έξαλλο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και πλέον τα πάντα είναι ανοικτά για το μέλλον!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα