Όλοι οι δρόμοι για... ταμείο οδηγούν στο Βελιγράδι!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Όλοι οι δρόμοι για... ταμείο οδηγούν στο Βελιγράδι!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα βρίσκεται στο Βελιγράδι και θα απολαύσει το Final 4 της Euroleague, έχοντας κάποια «δωράκια» για τους φίλους του.

Γεια σας φίλοι μου!

Επιτέλoυς θα απολαύσουμε το Final 4 της Euroleague. Ο Βατούτιν είναι αδερφός μου και μου εξασφάλισε δυο εισιτήρια έτσι ώστε να μπορώ να δω τις ματσάρες με την Σβετλάνα. Ποιος την άκουγε να πήγαινα μόνος μου; Kαι ξέρετε, δεν είναι πολύ καλό αν οι γυναίκες ξεκινήσουν να γκρινιάζουν.

Ο γεροΓιοβάισα θα κάνει τη διαφορά αυτή τη φορά και δεν θα σας δώσει τους νικητές των ημιτελικών. Ο λάτρης της βότκας θα ασχοληθεί μετά από καιρό με τα αγαπημένα του ειδικά παικτών.

Βρήκα κάτι υπέροχες αποδόσεις που δεν γίνεται να τις αγνοήσω.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Μπορεί να τον περιμένει ο Κοκόσκοφ στους Σανς (θέλω να ελπίζω), αλλά ο Λούκα Ντόντσιτς έχει καιρό μέχρι να πατήσει τα παρκέ του ΝΒΑ. Πρώτα θα πρέπει να κάνει τα... όργια του στο Final 4 με τη Ρεάλ. Είναι ένας εκ των δύο καλύτερων παικτών της φετινής Euroleague (μαζί με Καλάθη), αρά δεν θα είναι δύσκολο να βάλει 16 ή παραπάνω πόντους (1.85) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ του φίλου μου Δημήτρη Ιτούδη.

Ξέρω πως θα νευριάσει ο Δημήτρης για αυτή την πρόταση, αφού του έχω τάξει πως θα πιούμε καμιά βοτκίτσα σε περίπτωση που η ΤΣΣΚΑ προκριθεί στον τελικό. Άρα καλύτερα να μην μάθει για την ύπαρξη αυτού του κειμένου.

Πάμε και στην άλλη πλευρά. Έχω αδυναμία στον κύριο Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Έχει παίξει αρκετά μεγάλα ματς στην καριέρα του και ξέρει τι σημαίνει παιχνίδι ζωής και θανάτου. Θα στηρίξω τον Ισπανό, αφού το over 14.5 πόντοι (1.85) του Σέρχιο μου μοιάζει σαν... δωράκι.

Δεν ξέχασα τον ημιτελικό των ανθρώπων που πανηγύρισαν μαζί την κούπα το 2009 με τον Παναθηναϊκό. Σάρας και Ομπράντοβιτς θα κοντραριστούν με έπαθλο μια θέση στον μεγάλο τελικό. Φενέρ ή Ζαλγκίρις λοιπόν;

O «γεράκος» έχει βρει και σε αυτό το ματσάκι δύο ειδικά παικτών που σε στέλνουν στο ταμείο.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μεγάλε «Σλούκι Λουκ» σε πιστεύω και πρέπει να με δικαιώσεις. Το over 10.5 πόντοι (1.85) του Έλληνα γκαρντ είναι υπέροχο. Ο Σλούκας έχει 5/5 σε ημιτελικούς Euroleague και δεν θέλει να χαλάσει το σερί του. Κώστα παίξε και για τον «γεράκο». Έχουμε λαό να πληρώσουμε!

Τέλος θα ρίξω και κάτι ψιλά στο αγαπημένο μου παιδί από την Ζαλγκίρις. Με τον Κέβιν Πάνγκος παίζαμε μπάσκετ μικροί (αυτός έπαιζε, εγώ προσπαθούσα) και είμαι χαρούμενος με την εξέλιξη του.

Το over 12.5 πόντοι δίνεται σε απόδοση 1.85 και θα ήταν μεγάλο σφάλμα, αν το άφηνα να πάει χαμένο.

Έχουμε κι ένα καλοκαίρι να βγάλουμε στα ελληνικά νησιά. Πρέπει να ξεκινήσει να μαζεύω τα χρήματα από τα ταμειάκα για να χαλαρώνω και να πίνω τα κοκτέιλ μου.

Καλή τύχη σε όλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα