«Φουριόζος» για το 1-0 ο Ολυμπιακός!

Gazzetta team
«Φουριόζος» για το 1-0 ο Ολυμπιακός!

bet365

Στην... μάχη των playoffs μπάινει ο Ολυμπιακός (21:15) που κοντράρεται με την Ζαλγκίρις, σε ένα ματς που δεν την... γλιτώνουν οι Λιθουανοί.

Έφτασε η ώρα του Ολυμπιακού!

Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν πρεμιέρα στα playoffs και θα τεθούν αντιμέτωποι με την έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, την Ζαλγκίρις.

Η εμπειρία της ομάδας του Σφαιρόπουλου είναι μεγάλη σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις και δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με τους άπειρους Λιθουανούς.

Οι στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο ματς είναι πολλές και έτσι δεν θα είναι δύσκολο να οδηγηθούμε στο ταμειάκι.

Ολοκληρωμένη Στοιχηματική εμπειρία με *Cash Out και e-banking! Ισχύουν όροι & Προϋποθέσες (21+)

To ΣΕΦ σίγουρα θα παίξει τον ρόλο του. Μην ξεγελιέστε από το διπλό της Ζαλγκίρις την τελευταία αγωνιστική της regular season. Απόψε πρόκειται για ένα εντελώς διαφορετικό ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τόσες πολλές απουσίες.

Επειδή θέλω να σας κεράσω ποτά, θα προτείνω δύο σημεία που δεν... σπάνε! Μου αρέσει ο άσσος του Ολυμπιακό με -6.5 (1.79) Υπέροχη απόδοση που δεν γίνεται να αγνοήσεις.

Βέβαια όταν έχεις μια τόσο μεγάλη ποικιλία στις επιλογές δεν μπορείς να σταματήσεις μόνο σε μία.

Εδώ παίζεις στην έδρα σου με cash out* και άμεση εξαργύρωση κερδών! *Ισχύουν όροι & Προϋποθέσεις (21+)

Βλέπω τον Ολυμπιακό να πηγαίνει το ματς σε υψηλό σκορ, παίρνοντας δύναμη από τον κόσμο του έτσι δεν είναι απίθανο να βγει και ένα εξαιρετικό συνδυαστικό στοίχημα.

Ο άσσος του Ολυμπιακού μαζί με το over 152.5 πληρώνει καλά (2.50) και μπορείτε να το τολμήσετε!

 

Τελευταία Νέα