«Άρρωστος» για Euroleague Playoffs o γεροΓιοβάισα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
«Άρρωστος» για Euroleague Playoffs o γεροΓιοβάισα!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα ετοιμάζεται να απολαύσει τα playoffs της Euroleague και θέλει να πάρει δωράκι στη Σβετλάνα, ποντάροντας στα ματς του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Γεια σας φίλοι μου!

Ο γεροΓιοβάισα πετάει από τη χαρά του. Δεν του άρεσε που δεν απολάμβανε την αγαπημένη του Euroleague τον τελευταίο καιρό.

Τα playoffs ξεκινούν σήμερα και ο «γεράκος» δεν αντέχει άλλο τη γκρίνια της Σβετλάνα. Θέλει δωράκια και ξέρετε πως είναι οι γυναίκες, αν βάλουν κάτι στο μυαλό τους. Δεν πρόκειται να σωθείς με τίποτα.

Και επειδή είμαι κάπως δύσκολα τελευταία οικονομικά, ποιος είναι ο μόνος τρόπος να πάρει δωράκι στην καλή μου; Mα φυσικά να πάω ταμειάκι. Είμαι αποφασισμένος αλάνια μου.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Έχω έμπνευση και όποιος ακολουθήσει τις προβλέψεις, δεν θα χάσει.

Ξεκινάμε από το ματς του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ(17/4, 21:15). Ένα όνομα θα πω. Λούκα Ντόντσιτς. Λίγο να τον περιορίσει ο φίλος μου ο Πασκουάλ θα το πάρει το ματσάκι. Αν του πειράξει το μυαλό του μικρού, η Ρεάλ θα έχει πρόβλημα στην περιφέρεια.

Οι Μαδριλένοι δεν θα έχουν τους Καμπάτσο και Γιουλ, άρα οι επιλογές τους είναι μετρημένες. Ο Νικ Καλάθης θέλει να δείξει ποιος είναι ο MVP της regular season και αυτή θα είναι η ευκαιρία.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Δύσκολα... κάνεις απόδραση από το ΟΑΚΑ. Ωραίος ο άσσος των «πρασίνων» στο 1.68.

Μην φωνάζετε εσείς οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν σας ξέχασα. Το παιχνίδι της Ζαλγκίρις είναι δύσκολο. Όμως το είδα το... όνειρο εγώ. Επιθετικό... πάρτι θα έχουμε και από τις δύο ομάδες.. Υψηλό σκορ βλέπω στο ΣΕΦ. Οι δυο ομάδες έχουν τα... όπλα να πάνε το σκορ πολύ ψηλά.

Το over 155.5 στο 1.87 δεν γίνεται να το αγνοήσεις. Θα στήριζα τον άσσο του Ολυμπιακού, αλλά η Σβετλάνα θα με... σκοτώσει. Τον λατρεύει τον Σάρας! Δεν θα ήθελε να τον κοντράρω. Λέτε να αρχίσω να ζηλεύω;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα