Για... ψώνια στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Για... ψώνια στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα θα κάνει ευτυχισμένη την Σβετλάνα με τα... δωράκια που θα της πάρει στο Μιλάνο, ενώ ταυτόχρονα θα προσπαθήσει να χαρίσει ταμειάκι με την εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού.

Γειa σας φίλοι μου!

Δεν θα πω ψέματα. Η Σβετλάνα το περίμενε πω και πως το ταξίδι στο Μιλάνο. Ήταν υπομονετική και ήξερε πως η regular season της Euroleague θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο για αυτή.

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από την Αρμάνι (21:45) και ο καημένος ο γεροΓιοβάισα είναι αναγκασμένος να ανεχτεί τα αμέτρητα... ψώνια που θα κάνει η αγαπημένη του Σβετλάνα στην ιταλική πόλη.

Επειδή όμως ο «γεράκος» είναι παλαβός για μπάσκετ, σας έχει ετοιμάσει 2 στοιχηματικές προβλέψεις που... μυρίζουν ταμείο.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Τώρα που είπα... μυρίζουν, πόσο ωραία θα μυρίζουν οι μακαρονάδες και οι πίτσες στο Μιλάνο. Θα τις τιμήσω δεόντως. Δεν τα χάνω αυτά.

Όσο για το ματς, οι «πράσινοι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη, ενώ θα περιμένουν και δωράκι από Ζαλγκίρις (να νικήσει τον Ολυμπιακό) ή την Μπάμπεργκ (να επικρατήσει της Ρεάλ) με σκοπό να πάρει η ομάδα του Πασκουάλ το πλεονέκτημα έδρας.

Αδιάφορη η Αρμάνι και δεν βλέπω πως θα χαθεί το διπλό του Παναθηναϊκού με -3.5 (1.62). Δεν υπάρχει πιθανότητα να απειληθεί το «τριφύλλι».

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ωραίο είναι και το over 160.5 (1.75). Οι Ιταλοί θα παίξουν χωρίς άγχος και σίγουρα αυτό θα βοηθήσει το σκορ να πάει σε υψηλά επιπεδα.

Σαν έτοιμη από καιρό η Λάτσιο

Και επειδή ξέρει ο «γέρος» και από μπαλίτσα, θα σας δώσω ένα ωραία ασσάκι. Θα στηρίξω Λάτσιο, η οποία με πείθει μέχρι στιγμής στο Europa League. Καλά ήταν μέχρι εδώ για την Σάλτσμπουργκ, αλλά οι Ιταλοί έχουν την ποιότητα να... καθαρίσουν την πρόκριση στην έδρα τους. Δεν μπορείς να αγνοήσεις το 1.75 του άσσου. Τσίρο Ιμόμπιλε ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!

Αυτά από τον γεροΓιοβάισα που ελπίζει πως για άλλη μια φορά θα σας κάνει χαρούμενους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα