Σούμποτιτς: «Δεν ξεχνιέται ο άθλος στην Προύσα»

Σούμποτιτς: «Δεν ξεχνιέται ο άθλος στην Προύσα»

Gazzetta team
Σούμποτιτς: «Δεν ξεχνιέται ο άθλος στην Προύσα»

bet365

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς που ήταν ο προπονητής του Άρη στον τίτλο του κυπέλλου Κόρατς πριν από 21 χρόνια στην Προύσα έκανε λόγο για έναν φοβερό άθλο!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο άλλοτε τεχνικός των «κιτρίνων» μιλώντας στον «FAIR PLAY FM 96,1» γύρισε τον χρόνο πίσω και επανέφερε στο μυαλό του όλα όσα έζησε...

Για τον Ντίνο Ράτζα και την είσοδό του στο «Hall of Fame»: «Κάναμε ένα πάρτι, ήρθε η οικογένειά του, οι φίλοι του και είδαμε ένα βίντεο και γιορτάσαμε. Ήταν πολύ χαρούμενος».

Για την κατάκτηση του τροπαίου: «Δε γίνεται να το ξεχάσεις αυτό, είναι ένας άθλος που δεν ξεχνιέται. Όταν σε αναγνωρίζει κάποιος και δείχνει ότι δεν ξεχνάει τις μεγάλες επιτυχίες, τότε κι εσύ χαίρεσαι περισσότερο».

Για την αντίδραση που «έβγαλε» ο Άρης το 1997 μετά τον χαμένο πρώτο τελικό: «Έβλεπα πρόσφατα σε ένα βίντεο τις δηλώσεις μου μετά το πρώτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη. Είπα στους παίκτες αυτά που έπρεπε ως προπονητής και καταφέραμε όχι μόνο να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά και να καλύψουμε τη διαφορά. Οι παίκτες ήταν παλικάρια, πιστεύανε στη νίκη. Οι Τούρκοι είχαν προαναγγείλει ότι θα σηκώσουν το τρόπαιο, είχαν δημιουργήσει μία καυτή ατμόσφαιρα. Οι σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας ήταν τεταμένες πάντα, γι’ αυτό βγήκε και το παρατσούκλι Τουρκοφάγος».

Για την υποδοχή των θριαμβευτών στο αεροδρόμιο: «Ήρθαν πάρα πολλοί φίλαθλοι και ανέβηκαν στη σκάλα, κόντεψαν να αναποδογυρίσουν το αεροπλάνο. Βλέπαμε και τα βίντεο από το βράδυ στο Λευκό Πύργο. Ο κ. Σαμολαδάς δεν ήταν λόγω υγείας στην Προύσα, αλλά έστειλε τους δύο γιους του. Παρά το γεγονός ότι οι δουλειές του δεν πήγαιναν καλά, δεν άφησε την ομάδα».

Για την παρούσα κατάσταση στον Άρη: «Είναι μία χρονιά που πρέπει να ξεχαστεί σύντομα και να βρεθεί καινούρια διοίκηση. Δεν του αρμόζει του Άρη αυτή η θέση. Ισχύει ότι κάναμε μία κουβέντα μετά την απομάκρυνση του Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά η συμφωνία δεν ευοδώθηκε, καθώς ζήτησα ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο. Δεν ήθελα να ξαναγίνει αυτό που έγινε την τελευταία φορά της παρουσίας μου στον Άρη.

Για το ενδεχόμενο να κοουτσάρει στο μέλλον τον Άρη: «Είχα δηλώσει ότι θέλω να τελειώσω την προπονητική καριέρα μου στον Άρη. Ο Θεός το ξέρει αν θα γίνει αυτό, αλλά είναι κάτι που το θέλω πολύ. Δεν μπορούν να ξεχαστούν αυτά που έχω ζήσει στον Άρη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα