«Πλώρη» για 2/2 με... αιώνιο ταμείο!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
«Πλώρη» για 2/2 με... αιώνιο ταμείο!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα έχει μια θλίψη στο πρόσωπο του που σιγά-σιγά τελειώνει η Regular Season της Euroleague, όμως ελπίζει πως αυτή η στεναχώρια να μετατραπεί σε χαμόγελα μετά τις νίκες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην 29η αγωνιστική.

Γεια σας φίλοι μου!

Γεμάτη μέρα για το ελληνικό μπάσκετ η σημερινή, αφού ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Μάλαγα και ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βαλένθια.

Ο γεροΓιοβάισα ετοιμάζεται να ποντάρει και στις δύο αναμετρήσεις για να σας στείλει ταμείο.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Η Σβετλάνα έχει τρελαθεί και ψάχνει τρόπο να με κρατήσει μακριά από τον στοιχηματισμό. Όμως «γέρος» δεν καταλαβαίνει από αυτά και της τα εξηγεί ωραία.

Αν δεν θα ασχοληθεί ο λάτρης της βότκας με το στοίχημα, τότε δεν θα πάμε ταμείο, άρα δεν θα έχουμε άλλο χαβιάρι να τρώμε.

Όταν της το είπα αυτό η Σβετλάνα πάγωσε! Είναι μεγαλωμένη στα... πούπουλα. Οι ανέσεις ποτέ δεν της έλειψαν και έτσι θα ψάξω να της κάνω άλλο ένα δώρο.

Με έχει δελεάσει το διπλό του Ολυμπιακού μέσα στη Μάλαγα. H oμάδα του Σφαιρόπουλου εξασφάλισε το πλεονέκτημα και πλέον θέλει δεν έχει κανένα άγχος στις 2 αγωνιστικές που απομένουν, αφού παίζει μόνο την τελική του θέση.

Παίξε νόμιμα στις μεγάλες διοργανώσεις με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Από την άλλη η Μάλαγα είναι αδιάφορη, καθώς έχει ήδη αποκλειστεί και παίζει μόνο για το γόητρο. Πιστεύω στον Kill Bill και θα τον στηρίξω για άλλη μια φορά. Δεν χάνεται το διπλό των «ερυθρολεύκων» στο 1.62.

Πάμε μια βόλτα και από το ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Βαλένθια. Βλέπω άνετο βράδυ για το σύνολο του Πασκουάλ. Δεν συγχωρεί στην έδρα του ο Παναθηναϊκός. Χάρισμα σας ο άσσος με -6.5 στο 1.65. Οι «πράσινοι» παρακαλούν για έναν άσσο τον Ερυθρό Αστέρα κόντρα στη Ρεάλ, αφού αν κάνουν 2/2 θα αρπάξουν την τέταρτη θέση, αν δεν έχουμε εκπλήξεις στα υπόλοιπα ματς με ομάδες που μάχονται για τις θέσεις 3-8 των playoffs και δεν παρουσιαστούν τίποτα τριπλές και πενταπλές ισοβαθμίες.

Καλή τύχη σε όλους. Πάμε γερά για άλλο ένα ταμείο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα