Πετάει «φωτιές» ο γεροΓιοβάισα και ο Παναθηναϊκός!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Πετάει «φωτιές» ο γεροΓιοβάισα και ο Παναθηναϊκός!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα έχει ανεβεί ψυχολογικά μετά τα μηνύματα... αγάπης που δέχθηκε και ψάχνει άλλο ένα ταμείο με τον άνετο άσσο του Παναθηναϊκού.

Γεια σας φίλοι!

«Τι γεροΓιοβάισα είναι αυτός; Γυάλα είδε; Kι εμείς καθόμαστε και δουλεύουμε!», ήταν η ατάκα ενός αναγνώστη του gazzetta.gr μετά τα... όργια που έκανε ο γερο-Γιοβάισα στο Μάλαγα-Παναθηναϊκός.

Ο λάτρης της βότκας προέβλεψε τόσο την νίκη του Παναθηναϊκού, όσο και το over 150.5, ενώ... έπιασε και την ματσάρα του Ρίβερς. Ο Κέι Σι μου το είχε υποσχεθεί και δεν γινόταν να με απογοητεύσει.

Επόμενη δοκιμασία με τον Παναθηναϊκό είναι ο Ερυθρός Αστέρας. Ο «γέρος» θα είναι ΟΑΚΑ απόψε το βράδυ (21:15) για να δει το ματσάκι.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Ο Κέι Σι Ρίβερς μου έδωσε πρόσκληση και δεν γινόταν να χάσω το παιχνίδι, ενώ μου ζήτησε μια χάρη.

Ήθελε να βγούμε για ένα ποτάκι τριάδα, εγώ αυτός και ο Γκιστ. Και δεν του χάλασα χατίρι!

Χθες το βράδυ λοιπόν ήπιαμε μια-δυο βοτκίτσες (ποτήρια, όχι μπουκάλια κύριε Πασκουάλ μην βαράτε) και ο «Γκιστόπουλος» είχε κέφια.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μου λέει λοιπόν: «γεράκο, αύριο είναι η σειρά μου να τρελάνω κόσμο. Έμαθα ότι τις προάλλες προέβλεψες το πάρτι του Ρίβερς».

Εκείνη τη στιγμή δεν χρειαζόταν να πω πολλά. Κούνησα απλά το κεφάλι και του τόνισα: «Αν βάλεις πάνω από 15, κερνάω Σάββατο βράδυ εγώ», με τον Γκιστ να γελάει και να υπόσχεται πως θα τρομοκρατήσει την αντίπαλη μπασκέτα.

Αδέρφια, πάμε λοιπόν στον εύκολο άσσο του Παναθηναϊκού με -8.5 και το over 157.5 (1.65). «Γκιστόπουλε» ξέρεις!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα