Προσευχές για απομάκρυνση του... κουβά με Παναθηναϊκό!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Προσευχές για απομάκρυνση του... κουβά με Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Μάλαγα στην Ισπανία και ο γεροΓιοβάισα αράζει στον καναπέ του μαζί με την Σβετλάνα για να της μάθει λίγο μπάσκετ, ενώ ελπίζει να μείνει μακριά από άλλο έναν κουβά!

Γεια σας φίλοι μου!

Ωραίο ήταν το χθεσινό μου ποτάκι με κάτι φιλαράκια. Άφθονη βότκα καταναλώσαμε, αφού η Σβετλάνα έμεινε σπίτι (πάλι καλά). Μετά και τον χθεσινό κουβά σίγουρα θα θέλετε να μάθετε που μένω για να με επισκεφθείτε και να πάρετε πίσω τα χαμένα σας λεφτά (ελπίζω να μην με έχει ανακαλύψει κάποιος).

Ο γεράκος περνάει μια δύσκολη περίοδο και δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό καλό γερο-Γιοβάισα του πρώτου μισού της regular season. Oι κουβάδες μας έχουν χτυπήσει λιγάκι, αλλά είμαι αποφασισμένος να κάνω μια καινούρια αρχή!

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Πριν φύγει η αποστολή του Παναθηναϊκού από την Αθήνα, είχαμε πάει για κάτι μπριζολίδια με τον... κολλητό μου τον Κέι Σι Ρίβερς. Ο τύπος είναι σκασμένος, αφού ψάχνει να βρει ένα καλό ματς μετά από καιρό. Εκεί που μιλούσαμε λοιπόν μου λέει: «Γερο-Γιοβάισα να ξέρεις πως θα κάνω ματσάρα στη Μάλαγα». Και εγώ του απάντησα: «Δικέ μου παίξε και για μένα γιατί βλέπω να με λιντσάρουν στο τέλος, τους χρωστάω ταμειάκι».

Έχω εμπιστοσύνη πως ο Κέι Σι μπορεί να γίνει Καίει Σι όπως παλιά και να με γλιτώσει! Το «τριφύλλι» δεν κάνει καλά ματς εκτός έδρας, κάτι που μαρτυρούν και οι 3 νίκες και 9 ήττες που έχουν. Χρωστάει μια καλή εμφάνιση, αν δεν θέλει να μπει σε περιπέτειες στη συνέχεια.

Έψαξα λιγάκι τις αποδόσεις παρέα με την αγαπημένη μου βοτκίτσα (μην με πείτε αλκοολικό, για να χαλαρώσω το κάνω και να σας στείλω ταμείο) και μου αρέσει πολύ το διπλό με -1.5 (1.75).

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μακάρι να σας ανταμείψω φιλαράκια, γιατί τώρα τελευταία σας έχω απογοητεύσει. Πάμε γερά και μακριά από τον κουβά. Για να κλείσω θα σας δώσω και το over 150.5. Πιστεύω πως θα δούμε.... βομβαρδισμό στο αποψινό ματς!

Καλή τύχη φίλοι μου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα