Kερνάει... παέγια τους Καταλανούς ο Ολυμπιακός!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Kερνάει... παέγια τους Καταλανούς ο Ολυμπιακός!

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα και ο γεροΓιοβάισα πίνει την βοτκίτσα του, θεωρώντας πως η ομάδα του Σφαιρόπουλου θα κάνει περίπατο.

Γεια σας φίλοι μου.

Έχω στείλει την Σβετλάνα στα μαγαζιά για ψώνια και κάθομαι χαλαρός στον καναπέ με σκοπό να έχω καθαρό μυαλό για τις καθιερωμένες μου προβλέψεις στη Euroleague μετά την χθεσινή επίσκεψη μου στη Βαρκελώνη για να απολαύσω την αρμάδα του Μέσι.

Ο γεροΓιοβάισα ετοιμάζεται να βγει για ποτάκι το βράδυ μετά το ματς, αφού θεωρεί πως αυτά που θα δώσει στο λαό του, θα οδηγήσουν σε ταμείο.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Θα απολαύσω τα βραδινά μου πιτογυράκια πριν την έξοδο, βλέποντας το ματσάκι στο ΣΕΦ μεταξύ Ολυμπιακού και Μπαρτσελόνα (21:00).

Δεν περιμένω και κανένα αμφίρροπο ματς, άλλωστε μια ομάδα που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την «βόμβα», το «καρδιογράφημα» ή όπως αλλιώς θέλετε πέστε το, Τόμας Ερτέλ δεν μπορεί να εμπνεύσει τον λάτρη της βότκας.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Είχα βγει για καφεδάκι χθες με τον φίλο μου τον Γιώργο τον Πρίντεζη και τον είδα αποφασισμένο. Γυάλιζε το μάτι του, όπως πάντα κόντρα στους Καταλανούς.

Τον εμπιστεύομαι τον 'Αγιο Γεώργιο, μου έβγαλε σιγουριά, κάτι που μου βγάζει και ο φετινός Ολυμπιακός. Eπίσης από το σύνολο του Πέσιτς θα λείπουν οι Χάνγκα, Σάντερς, Σεραφέν και Βεζένκοφ.

Έτσι θα πάω σήμερα στο εύκολο άσσο των ερυθρολεύκων στο -7.5. Οι παίκτες του Σφαιρόπουλος θα με ανταμείψουν. Ακολουθήστε και δεν θα χάσετε.

Kαι επειδή σήμερα έχει και Europa League θα ρισκάρω να ρίξω κάτι ψιλά στο ματς της Μίλαν με την Άρσεναλ. Μπορεί ο ροσονέρι να έχασαν με 2-0 στο Mιλάνο, όμως ο τρελό-Γκατούζο είναι... αδερφός και πιστεύω πως μπορεί να το κάνει ροντεό στο Λονδίνο.

Επειδή είμαστε λάτρεις των μακαρονάδων θα πάμε με το draw no bet της Μίλαν στο 2.50!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα