Έτοιμος για... πανικό στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Έτοιμος για... πανικό στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός!

bet365

Η Ρεάλ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό και ο ο γερο-Γιοβάισα περιμένει να δει μια σπουδαία εμφάνιση του «τριφυλλιού», η οποία θα βάλει... στα σχοινιά τους Μαδριλένους.

Γεια σας φίλοι!

Για άλλη μια φορά δεν θα μπορούσα να σας ξεχάσω. O γερο-Γιοβάισα δεν σταματάει ποτέ να ασχολείται με την Euroleague, κάτι που θα κάνει και στην 25η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Όλα τα βλέμματα πέφτουν στη Μαδρίτη, εκεί όπου η Ρεάλ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό. Κακά τα ψέμματα η ομάδα του Λάσο είναι το απόλυτο φαβορί για το ματς αυτό.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Οι «πράσινοι» δεν με πείθουν με τα όσα έχω δει μέχρι τώρα στα εκτός έδρας παιχνίδια τους, αφού έχουν 3 νίκες και 8 ήττες. Η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αποδράσει με το διπλό, αν θέλει να μπει δυνατά στην κουβέντα για το πλεονέκτημα έδρας. Σε αντίθετη περίπτωση θα είναι σχεδόν απίθανο να αποφύγει τις θέσεις 5-8. Η ομάδα του Πασκουάλ χρωστάει ένα σπουδαίο ματς στον κόσμο της και θεωρώ πως έφτασε η ώρα.

Προσέξτε ο λάτρης της βότκας δεν λέει πως θα νικήσει, απλά πιστεύει πως θα κάνει θρίλερ την αναμέτρηση, ειδικά αν ο Ντόντσιτς που είναι αμφίβολος δεν αγωνιστεί.

Οι Μαδριλένοι έχουν ακριβώς το ίδιο ρεκόρ με την ελληνική ομάδα (14-10), κάτι που σημαίνει πως ο νικητής της αναμέτρησης θα πετύχει ισχυρό πλήγμα στον αντίπαλο του.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το διπλό του Παναθηναϊκού με +7.5 στο 1.75 είναι ένα μικρό δωράκι. Δεν μένει παρά να το ξετυλίξετε!

Άλλο ένα ενδιαφέρον σημείο είναι το over 158.5. Η Ρεάλ είναι δεύτερη καλύτερη ομάδα στη διοργάνωση όσον αφορά την επίθεση και δεν είναι απίθανο να τραβήξει στο ρυθμό της και τους «πράσινους».

Πάμε με τα γκολ στο Μιλάνο

Kαι για να μην με πείτε άμπαλο θα ρισκάρω πρόβλεψη για το ματς του Europa League ανάμεσα σε Μίλαν και Άρσεναλ. Η αναμέτρηση που κλέβει τις εντυπώσεις ξεκάθαρα. Θεωρώ πως η ποιότητα των δύο ομάδων από τη μέση και μπροστά θα βοηθήσει να δούμε ένα όμορφο ματς που θα έχει γκολ και από τις δύο πλευρές. Έτσι σας προτρέπω να ρίξετε κάτι ψιλά στο goal/goal που πληρώνει 1.72. Δύσκολο να... σπάσει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα