Nτερμπάρα και... φουλ της επίθεσης!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Nτερμπάρα και... φουλ της επίθεσης!

bet365

Το ντέρμπι «αιωνίων» ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 24η αγωνιστικής και ο γεροΓιοβάισα θεωρεί πως οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα πάνε πολύ ψηλά το σκορ.

Γεια σας φίλοι μου!

Δεν γίνεται να έχει ντέρμπι «αιωνίων» στην Euroleague και να λείπει ο γεροΓιοβάισα.

Ο λάτρης της βότκας θα ασχοληθεί αποκλειστικά με το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (21:15), το οποίο είναι κομβικό για την πορεία των δυο αντιπάλων στη διοργάνωση

Από τη μία η ομάδα του Πασκουάλ ξέρει πως αν χάσει θα μειωθούν στο ελάχιστο οι ελπίδες που έχει για πλεονέκτημα έδρας.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Από την άλλη το σύνολο του Σφαιρόπουλου με πιθανό διπλό θα αγκαλιάσει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs και θα δει με μεγαλύτερη ηρεμία τα ματς που έρχονται.

Βέβαια ο γέρος ξέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τον αέρα του Ολυμπιακού τη σεζόν που διανύουμε, αφού τον νίκησε και στις 3 φετινές τους κόντρες. Παρόλα αυτά όταν έχουμε τζάμπολ, αυτά δεν παίζουν κανένα ρόλο.

Πάμε για μια ντερμπάρα, η οποία είναι πολύ πιθανό να κριθεί στο τέλος. Ποιοτικές ομάδες που δεν θέλουν με τίποτα να υποστούν μια εύκολη ήττα.Έτσι θα ρίξω κάτι ψιλά στο διπλό του Ολυμπιακού με +6.5 (1.70), ενώ θα ποντάρω στο γεγονός πως ο Ρίβερς όταν βλέπει κόκκινο αφηνιάζει.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Τέλος θα ρισκάρω και θα επιλέξω το over 142.5 στο 1.80. Πάμε για... φουλ επίθεση στο ΟΑΚΑ. Έχουν τις λύσεις και την ποιότητα να οδηγήσουν ψηλά το σκορ.

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένω να διαπιστώσω αν οι κύριοι Τζέιμς και Πέιν από την μία πλευρά και ο Μπόμπι Mπράουν από την άλλη θα μπουν γρήγορα στην εξίσωση της ομάδας τους.

Αυτά από μένα. Καλό ματς να έχουμε και μακάρι να φτάσουμε στο ταμειάκι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα