Από την Ρωσία με... αγάπη ο Παναθηναϊκός!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Από την Ρωσία με... αγάπη ο Παναθηναϊκός!

bet365

O Παναθηναϊκός κοντράρεται με την Χίμκι στη Ρωσία και ο γεροΓιοβάισα πάει κόντρα σε όσα έχει δει από τους πράσινους στα εκτός έδρας ματς και προτείνει διπλό.

Γεια σας φίλοι μου!

Παρασκευή σήμερα και μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς της Χίμκι με τον Παναθηναϊκό στη Ρωσία. Ο γεροΓιοβάισα φυσικά δεν θα μπορούσε να απέχει από την μονομαχία του Γιώργου Μπαρτζώκα με τους πράσινους.

Εκεί που θα κάθομαι και θα παρακολουθώ το ματσάκι στην τηλεόραση παρέα με βότκα (ταιριάζει και στην περίσταση), είπα να δώσω χαρά στον κόσμο,χαρίζοντας του ένα πολυπόθητο ταμείο.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Η αποστολή της ομάδας του Πασκουάλ είναι δύσκολη, αφού φέτος ο Παναθηναϊκός μετρά 3 ήττες και 7 νίκες στις εκτός έδρας αναμετρήσεις τους.

Οι γηπεδούχοι είναι σε καλό φεγγάρι,καθώς προέρχονται από 4 νίκες στα τελευταία 5 ματς. Πείτε με τρελό, αλλά σπάνια εμπιστεύομαι την ομάδα του Μπαρτζώκα, αφού έχει στο ρόστερ της τον Αλεξέι Σβεντ. Έναν τύπο που μπορεί να σου καθαρίσει ένα ματς μόνος του, αλλά είναι ικανός να σε καταστρέψει με τα τρελά σουτ που παίρνει. Δεν είσαι ο Στεφ Κάρι κύριε και δεν γίνεται να παίρνεις 15 τρίποντα ανά ματς.

Οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά με τον Παναθηναϊκό να έχει ρεκόρ 14-8 και την Χίμκι να βρίσκεται στο 13-9. Όμως εδώ και καιρό περιμένω πειστική εμφάνιση εκτός έδρας από τους πρασίνους και θεωρώ πως έχει φτάσει η στιγμή.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Υπέροχο το διπλό στο 2.00. Θα κλείσω με το over 153.5.

Aυτά φίλοι μου. Ακούστε τον γερο-Γιοβάισα και δεν θα απογοητευτείτε!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα