«Πόλεμος» Ερυθρού Αστέρα - Παρτίζαν για το Κύπελλο! (vid)

«Πόλεμος» Ερυθρού Αστέρα - Παρτίζαν για το Κύπελλο! (vid)

Gazzetta team
«Πόλεμος» Ερυθρού Αστέρα - Παρτίζαν για το Κύπελλο! (vid)

bet365

Η Παρτίζαν κατέκτησε το Radivoj Korać Cup στον τελικό με τον Ερυθρό Αστέρα όμως οι «ερυθρόλευκοι» καταγγέλλουν ότι κάποιος εκ των νέων κυπελλούχων Σερβίας αφαίρεσε το σήμα τους από το τρόπαιο!

Η Παρτίζαν κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της μετά από τέσσερα χρόνια, επικρατώντας του Ερυθρού Αστέρα στον τελικό του κυπέλλου Σερβίας και προσθέτοντας το έκτο Radivoj Korać Cup στην τροπαιοθήκη της ωστόσο το ματς έχει και... τρίτο ημίχρονο. Τις τελευταίες ώρες στη Σερβία έγινε viral ένα video που παρουσιάζει άνθρωπο της Παρτίζαν να αφαιρεί το έμβλημα του Ερυθρού Αστέρα από το τρόπαιο!

Οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «σκάνδαλο» και «ντροπή», ζητώντας παράλληλα από την ομοσπονδία και την Παρτίζαν να κατονομάσουν τον παίκτη που προχώρησε σε αυτή την κίνηση!

«Ζητάμε από τον πρόεδρο της σερβικής ομοσπονδίας, Πρέντραγκ Ντανίλοβιτς και τον Γενικό Γραμματέα, Ντέγιαν Τομάσεβιτς να αντιδράσουν άμεσα και να διερευνήσουν το ζήτημα: Ποιος το έκανε και για ποιο λόγο αφαίρεσε το έμβλημα του Ερυθρού Αστέρα από το τρόπαιο. Επίσης, ποια θα είναι η ποινή σε αυτή την περίπτωση;» αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα