Έφτασε η ώρα για «διπλό»

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Έφτασε η ώρα για «διπλό»

bet365

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Ερυθρό Αστέρα (20:00) και ο γερο-Γιοβάισα θεωρεί πως η ομάδα του Σφαιρόπουλου θα επιστρέψει στα διπλά εκτός έδρας μετά από 3 σερί αποτυχίες.

Γεια σας φίλοι μου!

Μετά το 1/2 χθες στο ματς του Παναθηναϊκού (πιάσαμε το over, αλλά χάσαμε το handicap στη νίκη των «πρασίνων»), ο γερο-Γιοβάισα ψάχνει το ταμείο που θα μας αφήσει όλους ευχαριστημένους.

Γεμάτη μέρα σήμερα στη Euroleague, αφού το πρόγραμμα περιλαμβάνει 5 ματς. Έτσι υπάρχει ποικιλία για να διαλέξεις τα σωστά παιχνίδια και να μείνεις μακριά από τον κουβά.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται μια κυριαρχική εμφάνιση μετά τα όσα έγιναν με Χίμκι και Μπασκόνια. Σίγουρα οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι ομάδα που δικαιολογεί ήττα με τόσο μεγάλες διαφορές και θεωρώ πως θα δείξουν ξανά το καλό τους πρόσωπο στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (20:00).

Η ομάδα του Σφαιρόπουλου προέρχεται από 3 σερί ήττες εκτός έδρας στη διοργάνωση και πρέπει οπωσδήποτε να πάρει διπλό στο Βελιγράδι, αφού όλες οι νίκες θα μετρήσουν στο τέλος για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Aπό την άλλοι οι Σέρβοι δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς μετρούν 3 σερί ήττες.

Αν θέλετε να πιείτε το πρώτο σφηνάκι στην υγειά μου στην βραδινή σας έξοδο, βάλτε κάτι ψιλά στο διπλό του Ολυμπιακού με -2.5 (1.75).

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Επιπλέον πρόκειται για δύο εκ των χειρότερων επιθέσεων στην Euroleague. Oι Πειραιώτες σκοράρουν 75 πόντους ανά παιχνίδι, ενώ η ομάδα του Αλιμπίγιεβιτς βάζει 77. Άρα που οδηγούμαστε; Mα φυσικά στο... δωράκι του under 153.5 (1.67).

Tέλος έπεσε το μάτι μου στις αποδόσεις του ματς της Βαλένθια με την Χίμκι. Μπορεί να έχει συμμορφωθεί τον τελευταίο καιρό η ομάδα του Βιντορέτα, αλλά το να βρίσκεις την απρόβλεπτη Χίμκι στο 2.45 είναι μια τρομερή ευκαιρία και δεν πρέπει να την αφήνεις να φύγει.

Έτσι θα εμπιστευτώ την ομάδα του Μπαρτζώκα και τον τρελο-Σβεντ. Μακάρι σήμερα να βάλει 4-5 τρίποντα γιατί είμαι σίγουρος πως θα σουτάρει πάνω από 10!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα