Η Φενέρ διαψεύδει τη συνομιλία Γιαννακόπουλου-Γιλντιρίμ!

Gazzetta team
Η Φενέρ διαψεύδει τη συνομιλία Γιαννακόπουλου-Γιλντιρίμ!

bet365

Με ανακοίνωση της στην ιστοσελίδα της η Φενέρμπαχτσέ διαψεύδει το δημοσίευμα της τουκρικης Fanatik που κάνει λόγο για τηλεφωνική συνομιλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον πρόεδρο της Φενέρ και τόνισε πως οι σχέσεις των δύο συλλόγων είναι άριστες.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις Κάουνας αν o Νίκος Παππάς είναι ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης!(21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η Φενέρ διέψευσε κατηγορηματικά το θέμα που φιλοξενούσε η εφημερίδα Fanatik, σύμφωνα με το οποίο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσπάθησε να ζητήσει συγγνώμη για όσα έγιναν τις τελευταίες μέρες τηλεφωνώντας στον πρόεδρο της Φενέρ, Αζίζ Γιλντιρίμ .

Η τουρκική ομάδα με ανακοίνωση της στην επίσημη ιστοσελίδα της, αναφέρει πως δεν υπήρξετηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών και οι σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων είναι άριστες.

Mάλιστα στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως οι ομάδες έχουν άδεια τύπου Α (μόνιμης συμμετοχής στην Euroleague) , ενώ τονίζει πως δεν υπήρξε περιστατικό στο γήπεδο ή στις εξέδρες στο παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης.

Το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας ανέφερε πως ο πρόεδρος της Φενέρ, Αζίζ Γιλντιρίμ, δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΚΑΕ να θέλει να ζητήσει συγγνώμη, με τον Γιλντιρίμ να του λέει (σύμφωνα πάντα με την Fanatik) πως πρώτα πρέπει να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους οπαδούς της τουρκικής ομάδας κι όχι από τον ίδιο. Το ίδιο κείμενο αποκαλύπτει πως ο Γιαννακόπουλος είναι ανεπιθύμητος στην Τουρκία σύμφωνα με τα όσα του είπε ο πρόεδρος της Φενέρ.

Τέλος το δημοσίευμα τονίζει πως ο Γιαννακόπουλος ρώτησε τον Γιλντιρίμ, τι θα γινόταν αν ξαναπήγαινε στην Τουρκία, με τον Τούρκο πρόεδρο να τού απαντάει : «Μην διανοηθείς να ξανάρθεις στην Τουρκία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα