ΤΣΣΚΑ πες αλεύρι, το ΟΑΚΑ σε γυρεύει!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΤΣΣΚΑ πες αλεύρι, το ΟΑΚΑ σε γυρεύει!

bet365

O γερο-Γιοβάισα θέλει να επιστρέψει στα ταμεία και γι' αυτό το λόγο εμπιστεύεται το «κάστρο» του ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό.

Γεια σας φίλοι μου!

Ο γερο-Γιοβάισα σας πλήρωσε προχθες με το handicap στο ματς του Παναθηναϊκού και τον άσσο της Αρμάνι και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο, αφήνοντας πίσω την αστοχία του στο ματς του Ολυμπιακού με την Χίμκι.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Οι πράσινοι υποδέχονται την ΤΣΣΚΑ (21:15) στο πιο ενδιαφέρον ματς της αγωνιστικής και θέλουν να συνεχίσουν να τρομάζουν τους αντιπάλους τους στο ΟΑΚΑ. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να χάσει ο φετινός Παναθηναϊκός μέσα στο ΟΑΚΑ, αλλά με αυτά που έχουν δει τα μάτια μας μέχρι στιγμής, ακόμα και η ΤΣΣΚΑ θα πρέπει να κάνει την εμφάνιση της ζωής της για να φύγει με το διπλό.

Το τριφύλλι μεταμορφώνεται στην έδρα του και έχει υποτάξει τους πάντες, ενώ έχει δείξει χαρακτήρα στα δύσκολα ματς με Φενέρ και Ρεάλ. Θεωρώ πως ο άσσος του Παναθηναϊκού στο 2.30 είναι μια αρκετά δελεαστική απόδοση και δεν πρόκειται να χάσω τέτοια ευκαιρία. Καλώ και εσάς να κάνετε το ίδιο.

Ξέρω πως θα φοβηθείτε να κοντράρετε την ΤΣΣΚΑ που είναι πρώτη στη βαθμολογία, αλλά το ΟΑΚΑ είναι πολύ πιθανό να γείρει την πλάστιγγα υπέρ του Παναθηναϊκού.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Επιπλέον θεωρώ πως θα δούμε ένα όμορφο παιχνίδι που θα έχει υψηλό σκορ. Έτσι θα επιλέξω να πιω τα πρώτα μου σφηνάκια με το over 159.5 (1.70). Μακάρι να ξαναπάμε το πολυπόθητο ταμειάκι αλάνια μου. Η ΤΣΣΚΑ δυσκολεύεται στα εκτός έδρας μας με ισχυρούς αντιπάλους.

Καλή τύχη σε όλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα