Νίκη κόντρα στον παλιό γνώριμο!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Νίκη κόντρα στον παλιό γνώριμο!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα θεωρεί πως θα δούμε ντερμπάκι μεταξύ Ολυμπιακού και Χίμκι, αλλά στο τέλος θα νικήσει ομάδα του Σφαιρόπουλου.

Γεια σας φίλοι μου!

Μετά τη νίκη κόντρα στην Μακάμπι στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Χίμκι (19:00). Ένα ιδιαίτερο ματς, καθώς οι ερυθρόλευκοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον πρώην προπονητή τους, τον πρώτο Έλληνα προπονητή με Euroleague, τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Ολυμπιακός έκανε τραγική εμφάνιση κόντρα στην Μπασκόνια,όμως είναι ομάδα που ξέρει να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις και αυτό φάνηκε στο ματς με την Μακάμπι.

Τώρα έχει την ευκαιρία να φύγει με ένα διπλό από την έδρα της Χίμκι, η οποία ψάχνεται τον τελευταίο καιρό. Ο Σβεντ είναι ευχή και κατάρα για τους Ρώσους,κάτι που πιστεύω πως θα εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός.Κύριε Σβεντ δεν είσαι ο Στεφ Κάρι για να παίρνεις 15 τρίποντα στο ματς.

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Θα ποντάρω κάτι ψιλά στο διπλό του Ολυμπιακού στο 1.95. Δεν μου αρέσει η Χίμκι τον τελευταίο καιρό και θα εμπιστευτώ την ομάδα του Σφαιρόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν μια νίκη που θα αυξήσει τις πιθανότητες τους να βρεθούν στην πρώτη τετράδα στο τέλος της regular season.

Και για να συνδυάσω την δυάδα θα πάω στην Λιθουανία και στην Ζαλγκίρις που τρελαίνει κόσμο φέτος.Η αρμάδα της Σάρας είναι η ευχάριστη έκπληξη της Euroleague και θα έβαζα το... σπίτι μου στη νίκη της κόντρα στην Βαλένθια. Οι Ισπανοί έχουν απογοητεύσει με τις εμφανίσεις τους μέχρι τώρα και θεωρώ πως ο άσσος της Ζαλγκίρις με - 3.5 (1.75) είναι ένα μικρό δωράκι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα