Θα το... παλέψει στην Πόλη ο Παναθηναϊκός!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Θα το... παλέψει στην Πόλη ο Παναθηναϊκός!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα περιμένει να δει ένα αμφίρροπο ματς στην Πόλη και θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στην διεκδίκηση του ματς με την Φενέρ μέχρι το τέλος.

Γεια σας φίλοι!

Ξεκουράστηκε χθες ο γερο-Γιοβάισα για να... φορτίσει μπαταρίες για το τριήμερο που έρχεται και θα έχει πολλά ματσάκια Euroleague.

Σήμερα ο Παναθηναϊκός (19:45) έχει ένα δύσκολο ματς στην Πόλη κόντρα στον πρώην του προπονητή, τον άνθρωπο που τον οδήγησε σε τόσες επιτυχίες, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η Φενέρ είναι το φαβορί της αναμέτρησης, όμως ο λάτρης της βότκας πιστεύει πολύ στις δυνατότητες της ομάδας του Πασκουάλ, η οποία έχει μπει για τα καλά στην διεκδίκηση του πλεονεκτήματος έδρας για τα playoffs.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Oι πράσινοι μετρούν μία ήττα στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις του στην Euroleague (από τη Βαλένθια) και με ένα πιθανό διπλό στην Πόλη θα αυξήσουν και άλλο τη διαφορά τους από τους Τούρκους Η ομάδα του Ομπράντοβίτς έχει χάσει τα 2 κ των 4 τελευταίων παιχνιδιών στην έδρα της και δείχνει ευάλωτη.

Μπορεί ο Λοτζέσκι να είναι πλήγμα για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο λάτρης της βότκας πιστεύει στον Παναθηναϊκό και περιμένει να δει ένα πραγματικό ντέρμπι. Για αυτό το λόγο θα ρίξει κάτι ψιλά στο διπλό των «πρασίνων» με +6.5 (1.65). Μια επιλογή που σας προστατεύει και δεν χρειάζεται να πάτε στο ξερό διπλό.

Παίξε νόμιμα στις μεγάλες διοργανώσεις με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Υπάρχει κι άλλο ένα ματσάκι που μου αρέσει στοιχηματικά. Η Αρμάνι υποδέχεται την Μάλαγα. Δύο ομάδες που δεν έχουν δείξει και πολλά πράγματα. Σίγουρα οι Ισπανοί είναι σε καλύτερη μοίρα, όμως προέρχονται από 2 σερί ήττες. Από την άλλη οι Ιταλοί αγνοούν την νίκη από την 13η αγωνιστική. Όμως αν εξαιρέσει κανείς τη βαριά ήττα από την ΤΣΣΚΑ, έχουν παλέψει ως το τέλος τα υπόλοιπα 3 παιχνίδια. Μπορεί να είναι ρίσκο να εμπιστευτούμε την ομάδα από το Μιλάνο, αλλά ο άσσος στο 1.88 είναι μια απόδοση που μου κλείνει το μάτι.

Δυαδούλα λοιπόν για σήμερα και ελπίζω να σας φέρω γούρι και να σας οδηγήσω στο ταμείο. Φίλοι μου θέλω τα πρώτα σφηνάκια στην επόμενη έξοδο σας να τα πιείτε στην υγειά μου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα