Θα... μιλήσει το ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Θα... μιλήσει το ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21:00) και ο γερο-Γιοβάισα εμπιστεύεται τους «πράσινους» μα πολύ περισσότερο την φοβερή έδρα τους.

Γεια σας φίλοι μου!

Για άλλη μια φορά ο γερο-Γιοβάισα θα ασχοληθεί με την Euroleague και θα προσπαθήσει να σας κρατήσει μακρία από τους κουβάδες και τις κακοτυχίες.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Από τους αγώνες της Πέμπτης το μάτι του λάτρη της βότκας έπεσε πάνω στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Πασκουάλ είναι αήττητη στην έδρα της (η μόνη στη διοργάνωση) και έχει μετατρέψει το ΟΑΚΑ σε απόρθητο κάστρο. Δεν περνάς με τίποτα από το... άνδρο των πρωταθλητών Ελλάδος. Υποκλίθηκε η Φενέρ και η Ρεάλ μέχρι τώρα, στην Μπαρτσελόνα θα κολλήσει; Eντάξει οι Καταλανοί παρουσιάζονται βελτιωμένοι στα τελευταία παιχνίδια, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει επιδείξει μια εικόνα μέχρι τώρα στην διοργάνωση που δεν αμφισβητείται, ειδικά εντός έδρας.

Άλλωστε λέει πολλά και η κατάταξη των ομάδων. Το 11-5 του τριφυλλιού κόντρα στο 6-10 της ομάδας του Αλόνσο. Και επειδή ξέρω να... ανιχνεύω ευκαιρίες θα επιλέξω να σας οδηγήσω στον άσσο του Παναθηναϊκού με -3.5 στο 1.75. Δεν είναι εύκολο να αγνοήσεις αυτό το σημείο. Ακούστε με αλάνια μου και δεν θα χάσετε.

Παίξε νόμιμα στις μεγάλες διοργανώσεις με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Θέλω να κλείσω την δυάδα, ταξιδεύοντας στην Ισπανία. Η Βαλένθια φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρ και φυσικά δεν έχει πολλές ελπίδες για κάτι καλό. Μπορεί να άφησε πίσω της το σερί 10 ηττών, με τις νίκες της κόντρα σε Παναθηναϊκό και Μάλαγα, όμως η εικόνα της μέχρι στιγμής στη διοργάνωση δεν είναι καθόλου καλή. Μην σας μπερδέψουν τα 2 τελευταία ματς. Κόντρα στον Ζοτς, ο οποίος κυνηγά και θα συνεχίσει να το κάνει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Θεωρώ πως αξίζει στοιχηματικά να στηρίξουμε το διπλό των Τούρκων με -4.5 στο 1.80. Πολύ ωραίο δωράκι!

Αυτά από τον... γεράκο. Ελπίζω να μην σας απογοητεύσω!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα