Πραγματική... τρέλα στο Πριενάι για την άφιξη των αδερφών Μπολ! (pics)

Gazzetta team
Πραγματική... τρέλα στο Πριενάι για την άφιξη των αδερφών Μπολ! (pics)

bet365

Πραγματική... κινητοποίηση έχει σημάνει στην πόλη Πριενάι για την άφιξη των ΛιΆντζελο και Λαμέλο Μπολ την Τετάρτη (4/1), οι οποίοι θα αγωνιστούν στην Βιτάουτας μέχρι το τέλος της σεζόν!

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Όπως ενημέρωσε ο δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, τα αδέρφια Μπολ συνοδεύονται από 15 ανθρώπους με την άφιξή τους να αναμένεται μετά τις 6 το απόγευμα.

Μάλιστα αρκετοί δημοσιογράφοι έχουν κλείσει διαμερίσματα κοντά στο ξενοδοχείο όπου θα διαμένουν, όπως επίσης και άνθρωποι των media από Αμερική, ΗΠΑ και Πολωνία!

Ο GM του ξενοδοχείου είπε ότι «θα έχουν τα καλύτερα δωμάτια και τους καλύτερους μασέρ. Επίσης περιμένουμε σεφ οι οποίοι θα ετοιμάζουν αμερικάνικα φαγητά, ενώ θα είναι οι μοναδικοί μπασκετμπολίστες που θα μένουν στο ξενοδοχείο».

Μάλιστα υπάρχει ήδη πιτσαρία στην πόλη με την επιγραφή «Prienai got Balls» όπου θα υπάρχει ειδικό τραπέζι για τους Μπολ, ενώ θα αρχίσουν να φτιάχνουν και αμερικάνικα μπέργκερ!

Επιπλέον η ομάδα που θα αγωνιστούν αύξησε τις τιμές των εισιτηρίων από 3 σε 8 ευρώ ώστε να είναι γεμάτο σε κάθε ματς, ενώ ετοιμάζει και ειδικές φανέλες για τους Μπολ.

«Η Πριενάι είναι έτοιμη. Εγώ είμαι έτοιμος. Ήδη μαθαίνω και αγγλικά» δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας, Βιρτζίνιους Σέσκους...

Πραγματική... τρέλα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα