Πάσπαλι: «Φοβήθηκα για τα αγαπημένα μου πρόσωπα»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Πάσπαλι: «Φοβήθηκα για τα αγαπημένα μου πρόσωπα»!

bet365

Ο Ζάρκο Πάσπαλι συγκλόνισε με τις εξηγήσεις του για την περιπέτεια που πέρασε με το εγκεφαλικό και τον λόγο που δεν ασχολείται με το μπάσκετ από κάποιο πόστο.

Στα 51 του χρόνια, ο βετεράνος άσος του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου και του Άρη κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα μια περιπέτεια υγείας. Για την ακρίβεια, διακομίστηκε στο νοσοκομείο τον περασμένο Νοέμβριο αφού υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και ανάρρωσε στο Σαν Αντόνιο πριν επιστρέψει στο Βελιγράδι, έχοντας στο πλευρό του τον Γκρεγκ Πόποβιτς και τον Βλάντε Ντίβατς...

«Νιώθω καλά. Δεν θα μπορούσα να πω το ίδιο πριν από ένα μήνα. Βίωσα μια δυσάρεστη εμπειρία όμως μπορώ να πω ότι η κατάστασή μου έχει βελτιωθεί, κρίνοντας από την ομιλία μου που δεν ήταν τόσο "καθαρή" όσο είναι τώρα. Είναι σημαντικό ότι όλα τελείωσαν και νιώθω τυχερός. Τέτοιες καταστάσεις μπορούν να συμβούν... Φοβήθηκα κυρίως για τα αγαπημένα μου πρόσωπα, εκείνους τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου στις δύσκολες στιγμές» εξήγησε αρχικώς ο Ζάρκο Πάσπαλι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Sputnjik». Παραδέχθηκε, δε, ότι «δεν ξέρω τι ακριβώς μετέδωσαν τα ΜΜΕ. Βρέθηκα μαζί με τον Βλάντε Ντίβατς για 10-12 μέρες, ακολούθως συνέχισα το ταξίδι μου και πήγα σε έναν άλλο καλό μου φίλο. Όλα ήταν καλά πριν από το εγκεφαλικό».

Παράλληλα εξήγησε τον λόγο που δεν υπηρετεί πλέον το μπάσκετ από κάποιο πόστο. «Όταν τελείωσα την καριέρα μου, δεν ήθελα να μείνω στο άθλημα από κάποια άλλη θέση. Οι αθλητές πρέπει να ασχολούνται με το ίδιο το σπορ και όχι με άλλα πράγματα. Αποφάσισα να μείνω στο περιθώριο Εγώ, όπως όλοι όσοι έχουμε... δυο μυαλά, κάνω κάποια πράγματα που ενδεχομένως να μην φαίνονται λογικά σε πολλούς. Αυτή είναι η ζωή μου, είναι πολύ σύντομη και πιστεύω ότι πρέπει να τη ζήσω με τον καλύτερο τρόπο. Δεν ήθελα να ασχοληθώ με κάτι που θα με πλήγωνε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Δεν ήθελα, επίσης, να αποκτήσω επιπλέον εχθρούς».

 

Τελευταία Νέα