Ξανά στο... παρκέ Αλβέρτης και Παπαλουκάς!

Gazzetta team
Ξανά στο... παρκέ Αλβέρτης και Παπαλουκάς!

bet365

Οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Θοδωρής Παπαλουκάς ετοιμάζονται να φορέσουν εκ νέου την αθλητική τους περιβολή προκειμένου να πάρουν μέρος σε ένα φιλικό ματς στη Μόσχα για τη μνήμη του Αλεξάντερ Γκομέλσκι!

Όπως ανακοίνωσε η ρωσική ομάδα θα πάρουν μέρος θρύλοι της ΤΣΣΚΑ και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ανάμεσά τους και οι Αλβέρτης, Παπαλουκάς.

Συγκεκριμένα το παιχνίδι θα είναι μεταξύ «θρύλων ΤΣΣΚΑ» και «θρύλων της Ευρώπης» και θα διεξαχθεί στις 20 Ιανουαρίου με αφορμή τα 90 χρόνια από τη γέννηση του Αλεξάντερ Γκομέλσκι (18/1/1928).

Αυτοί που έχουν επιβεβαιώσει ήδη την συμμετοχή τους είναι οι Αντρέι Κιριλένκο, Ιγκόρ Κουντέλιν, Σεργκέι Πανόφ, Εβγκένι Κισούριν, Βαλερί Νταϊνένκο, Σεργκέι Μπαζάρεβιτς, Τζούλιους Νουόσου, Νικίτα Μοργκούνοφ, Γκόρνταν Γκίριτσεκ, Ραμούνας Σισκάουσκας, Ματίας Σμόντις, Θοδωρής Παπαλουκάς, Γκιντάρας Εϊνίκις, Αντρέι Φετίσοφ, Ιγκόρ Κουράσοφ, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Σάσα Ντανίλοβιτς, Γκρεγκόρ Φούτσκα, Πιερλουίτζι Μαρτζοράτι, Αντουάν Ριγκοντό, Μιχαήλ Μιχαήλοφ, Οντεντ Κάτας, Μιρσάντ Τουρκσάν, Ιμπραήμ Κουτλουάι, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Ράσο Νεστέροβιτς.

Επίσης στην ΤΣΣΚΑ περιμένουν και τις απαντήσεις των Τζέι Αρ Χόλντεν, Μάρκους Μπράουν, Μάρκους Ουέμπ, Αρβίντας Σαμπόνις, Χέντο Τούρκογλου. Προπονητές θα είναι οι Ντούσαν Ίβκοβιτς, Στάνισλαβ Ερέμιν και Ιβάν Εντέσκο.

 

Τελευταία Νέα