Δεν απειλείται στο «κάστρο» ο Παναθηναϊκός!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Δεν απειλείται στο «κάστρο» ο Παναθηναϊκός!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα εμπιστεύεται τον ανίκητο Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και θεωρεί πως η ομάδα του Πασκουάλ θα έχει ένα εύκολο βράδυ κόντρα στην Μάλαγα.

Γεια σας φίλοι μου!

Ο γερο-Γιοβάισα σας έστειλε ταμείο με τα ποδοσφαιρικά του προγνωστικά την Κυριακή, ενώ το ίδιο έπραξε με τα χθεσινά ματς της Euroleague.

H αλήθεια είναι πως τα σημερινά παιχνίδια έχουν ξεκάθαρα φαβορί. Στόχος μου είναι να σας κρατάω μακριά από τον κουβά και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω για άλλη μια φορά.

Αλάνια μου θα ξεκινήσω με το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μάλαγα (21:00). Οι «πράσινοι» στο ΟΑΚΑ είναι αήττητοι φέτος, αφού έχουν 4 νίκες. Έχουν μετατρέψει το γήπεδο τους σε... κάστρο, κάτι που πιστεύω θα παίξει μεγάλο ρόλο και στο παιχνίδι απέναντι στους Ανδαλουσιάνους. Η ομάδα του Πλάθα δεν είναι σε καλή κατάσταση, καθώς μετράει 3 σερί ήττες. Δεν θα επιλέξω τον απλό άσσο, αφού δεν συμφέρει στοιχηματικά. Θεωρώ πως το «τριφύλλι» θα πάρει μια άνετη νίκη και έτσι η πρόταση μου είναι άσσος με -8.5 (1.78).

Παίξε νόμιμα… πρώτο τραπέζι vista (21+)

Μην είστε ξεχασιάρηδες! Η Μάλαγα δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους Σερμαντίνι και Βαζίνσκι για την αναμέτρηση απέναντι στους «πράσινους». Δύο παίκτες πολύ σημαντικοί για τη λειτουργία της ομάδας. Θέλετε κάτι άλλο για να πειστείτε για τον εύκολο άσσο του Παναθηναϊκού; Δεν νομίζω πως χρειάζεστε κάτι παραπάνω για να εμπιστευτείτε τους «πράσινους».

Πολύ δύσκολα θα υπάρξει ομάδα που θα απειλήσει με ήττα τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ από εδώ και στο εξής. Οι μόνοι που μπορούν να αγχώσουν τον Πασκουάλ και τους παίκτες του είναι ο Ολυμπιακός και η ΤΣΣΚΑ.

Το δεύτερο ματς με το οποίο θα ασχοληθεί ο λάτρης της βότκας θα είναι αυτό μεταξύ της ΤΣΣΚΑ και της Μπαρτσελόνα στη Μόσχα (19:00). Οι Ρώσοι βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας στην Euroleague μαζί με τον Ολυμπιακό, καθώς έχουν 7 νίκες και 2 ήττες. Το σύνολο του Ιτούδη έχει χάσει μόνο από την Ρεάλ και την Φενέρ μέχρι στιγμής και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Πολύ πιο ποιοτική ομάδα από την Μπαρτσελόνα, η οποία έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, κάτι που μαρτυρά και το 4-5.

Forza… στο live στοίχημα με αποδόσεις το κάτι άλλο (21+)*

Θεωρώ πως οι γηπεδούχοι θα κάνουν πλάκα στο αποψινό ματς με τους Καταλανούς. Ο σύλλογος της ACB έχει 3 νίκες και 3 ήττες στα τελευταία 6 ματς και ίσως ξεγελάει πολλούς τα 2 τελευταία θετικά αποτελέσματα στη διοργάνωση. Εγώ όμως δεν πρόκειται να πέσω στην παγίδα. Δεν υπάρχει τρόπος να απειληθεί η ΤΣΣΚΑ από την ομάδα του Αλόνσο. Έτσι σας προτρέπω να με εμπιστευτείτε και να παίξετε τον άσσο των γηπεδούχων με -8.5 (1.90).

Αυτά για σήμερα φίλοι μου. Ελπίζω να πείτε ένα καλό λόγο για μένα όταν τελειώσουν τα ματς.

* Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

"21+, Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC, Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλεια περιουσίας, ΚΕΘΕΑ: 210 9237777"

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα