Για τη νίκη και τους «16» ο Ολυμπιακός στη Λετονία (pics)

Για τη νίκη και τους «16» ο Ολυμπιακός στη Λετονία (pics)

Gazzetta team
Για τη νίκη και τους «16» ο Ολυμπιακός στη Λετονία (pics)

bet365

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης με τη Ρίγα όπου θα διεκδικήσει την απευθείας πρόκριση στους «16» του Eurocup.

Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

«Χωρίς κάποιο απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Electrum Olympic Centre της Ρίγας το βράδυ της Τετάρτης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την τοπική ομάδα την Πέμπτη (30/11, 19:30), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Α' Ομίλου του Eurocup και αναζητά τη νίκη που θα του δώσει την απευθείας πρόκριση στην φάση των "16" και την ταυτόχρονη αποφυγή του μπαράζ.

Η Ελένη Καπογιάννη είδε τις παίκτριές της να ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες της, να βγάζουν το πρόγραμμά της και δηλώνουν ετοιμοπόλεμες για την αναμέτρηση στη Ρίγα. Για το παιχνίδι με την ομάδα της Λετονίας συμπεριλήφθηκαν οι: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Ανθή Μπαλτά».

 

Τελευταία Νέα