Δεν θα... πέσει αμαχητί στην Πόλη!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Δεν θα... πέσει αμαχητί στην Πόλη!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα πιστεύει πως ο Ολυμπιακός θα είναι ανταγωνιστικός απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, ενώ στηρίζει την ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη και την Βαλένθια του Γκριν.

Γεια σας φίλοι μου!

Δεύτερη σερί μέρα που ο γερο-Γιοβάισα θα ασχοληθεί με τα ματσάκια της Euroleague. Ελπίζω σήμερα να μην έχουμε αποτελέσματα-έκπληξη, όπως η «30άρα» που έριξε η Μπασκόνια στη Ρεάλ (105-75), αφού προσδοκώ να σας χαρίσω το ταμειάκι σας το χρωστάω.

Το ματς που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα είναι αυτό της Φενέρ με τον Ολυμπιακό (19:45) μέσα στην Τουρκία. Η ομάδα του Σφαιρόπουλου δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση μετά την ήττα με 73-51, αλλά και το διπλό που του έκανε ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ. Μετρά 2 σερί ήττες μετά το αρχικό 4-0 και ζητάει επειγόντως αντίδραση. Μπορεί το ματς απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης να είναι ένα από τα πιο δύσκολα μέχρι τώρα (αν όχι το πιο δύσκολο) μέσα στη σεζόν, όμως ο «γέρος» θεωρεί πως οι φιλοξενούμενοι δεν γίνεται να κάνουν 5ο σερί κακό ματς μετά από αυτά με Άρη, Μπαρτσελόνα, Παναθηναϊκό και Ρέθυμνο.

Ας ελπίσουμε πως ο Άγιος Γεώργιος ο Πρίντεζης και ο Μιλουτίνοφ θα έχουν κέφια για να κρατήσουν τον Ολυμπιακό κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος και μετά ποτέ δεν ξέρεις. Όλα γίνονται. Η επιλογή μου θα είναι το διπλό των ερυθρολεύκων με +9.5 στο 1.60 (vistabet).

Όσον αφορά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα παίξει στην... καυτή Kombank Arena με τον Ερυθρό Αστέρα (21:00). Κακά τα ψέματα όμως η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες βγάζει... μάτι. Το σύνολο του Ιτούδη μετρά 5 νίκες και 1 ήττα μέχρι τώρα και είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης. Μπορεί οι Σέρβοι να έχουν 2 νίκες σε 3 εντός έδρας ματς μέχρι τώρα, αλλά η αναμέτρηση με τους Ρώσους δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα πιο βατά παιχνίδια με Μακάμπι και Μπαρτσελόνα. Σε αυτή την περίπτωση θα προτιμήσουμε το διπλό της ΤΣΣΚΑ με -7.5 στο 1.75.

Τέλος θα εμπιστευτώ την Βαλένθια (21:45) του Έρικ Γκριν, η οποία είναι αήττητη σε 2 εντός έδρας ματς και δείχνει να ξέρει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει μέσα στην Ισπανία. Η Αρμάνι δεν τα καταφέρνει καλά στις 4 επισκέψεις της στην φετινή Euroleague, καθώς δεν έχει πάρει νίκη. Γενικότερα δεν είναι σε καλή κατάσταση, κάτι που φαίνεται και από ρεκόρ της (1-5). Άρα θα πάμε με τον γηπεδούχο. Δεν θα επιλέξω απλή νίκη για να μεγαλώσω λίγο την απόδοση. Διαλέγω λοιπόν τον άσσο της Βαλένθια με -7.5 (1.80 στη vistabet). Οι γηπεδούχοι μεταμορφώνονται όταν παίζουν στην έδρα τους.

Εμπιστευτείτε τον λάτρη της βότκας και θα ξεχάσετε τους... κουβάδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα