Δεν χάνει στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Δεν χάνει στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός!

bet365

H «διαβολοβδομάδα» της Euroleague ξεκινά και o γερο-Γιοβάισα ποντάρει στον Παναθηναϊκό, ενώ… γλυκοκοιτάζει το διπλό της Ρεάλ.

Γεια σας φίλοι!

Ο γερο-Γιοβάισα ετοιμάζεται με άγριες διαθέσεις για την «διαβολοβδομάδα» της Euroleague και ο στόχος του είναι να οδηγήσει τους… πιστούς της στήλης στο ταμείο. Και επειδή στη… βράση κολλάει το σίδερο, θα ασχοληθεί με τις τέσσερις σημερινές αναμετρήσεις.

Το σπουδαιότερο ματς γίνεται στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Χίμκι (21:15) του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ένας άνθρωπος που ξέρει πολύ καλά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του «τριφυλλιού», καθώς έχει ζήσει αρκετά ντέρμπι «αιωνίων» ως προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο γέρος θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός παίρνει τεράστια δύναμη όταν παίζει στην έδρα του, κάτι που δείχνει και το 2/2 στα εντός στην φετινή Euroleague. Επιπλέον η ψυχολογία είναι στα ύψη μετά το τεράστιο διπλό μέσα στη έδρα του Ολυμπιακού. Μπορεί η Χίμκι να έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία ως τώρα και να βρίσκεται στην πρώτη θέση με ρεκόρ 5-1, όμως στην μοναδική επίσκεψη της στην Ελλάδα, έχασε στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό. Καλό θα ήταν να το επαναλάβει στο αποψινό ματς κόντρα στους «πράσινους» για να σας πληρώσω αλάνια μου. Θα επιλέξω τον άσσο του Παναθηναϊκόυ με -3.5 σε απόδοση 1.62 στη sportingbet. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός έχει 29 νίκες και 11 ήττες απέναντι στον Μπαρτζώκα.

Άλλο ένα σημείο που βγάζει μάτι είναι ο εύκολος άσος της Μακάμπι (21:05). Οι Ισραηλινοί έχουν παίξει όμορφο μπάσκετ μέχρι στιγμής, κάτι που μαρτυρά και το ρεκόρ τους. Από την άλλη έχουμε την Εφές, η οποία μπορεί να έρχεται από σπουδαία νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο στα προηγούμενα 5 ματς δεν έθελξε με την απόδοση της, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες. Πλέον ήρθε η ώρα να λιώσει και να υποταχθεί μέσα σε μία από τις πιο «καυτές στην Ευρώπη. Πόσο όμορφος είναι ο άσσος με -5.5 στη sportingbet.

Aς ασχοληθούμε και με τον ισπανικό «εμφύλιο». Η Μπασκόνια υποδέχεται την Ρεάλ (21:30) και ο λάτρης της βότκας έχει τρελαθεί με αυτά που κάνει ο Λούκα Ντόντσιτς. Τι να πεις για αυτό το παιδί; O Σλοβένος περιμένω να δώσει άλλη μία παράσταση κόντρα σε μία από τις χειρότερες ομάδες στη διοργάνωση. Δεν βλέπω πως θα την γλιτώσουν οι Βάσκοι. Το διπλό των Μαδριλένων στο 1.62 στη sportingbet είναι… δωράκι. Ξετυλίξτε το φίλοι μου!.

Τέλος έχουμε την αναμέτρηση της Μάλαγα με τη Ζαλγκίρις (21:45). Γουστάρω την ομάδα του Γιασικεβίτσιους, αφού παλεύει όλα τα ματς μέχρι το τέλος (αν εξαιρέσουμε την ήττα από τη Ρεάλ). Οι Λιθουανοί θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για είσοδο στα playoffs και ένα πιθανό διπλό στη Μάλαγα θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο τη θέση τους. Επειδή όμως και οι Ανδαλουσιάνοι του Πλάθα (δεν θα έχουν τον Νέντοβιτς) είναι δουλεμένο σύνολο θα επιλέξω ένα πιο συντηρητικό ποντάρισμα. Έτσι θα πάμε με το διπλό της Ζαλγκίρις με +4.5 (1.60).

Ελπίζω να πάτε ταμειάρα φίλοι μου. Εμπιστευτείτε τον γερο-Γιοβάισα και δεν θα χάσετε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα