Οι Αντετοκούνμπο σε περιμένουν στη Θεσσαλονίκη (vids & pics)

Gazzetta team
Οι Αντετοκούνμπο σε περιμένουν στη Θεσσαλονίκη (vids & pics)

bet365

Οι… AntetokounBros συνεχίζουν την… περιοδεία τους και μετά το Ηράκλειο, σειρά έχει η Θεσσαλονίκη και το Nick Galis Hall!

Είστε έτοιμοι; Το EKO Antetokounbros Streetball Event 2016 πάει Θεσσαλονίκη! Μετά το απολύτως επιτυχημένο πέρασμα του ΕΚΟ AntetokounBros Streetball από το Ηράκλειο, Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο σας περιμένουν όλους στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 22 Μαΐου στις 15:30 στο Nick Galis Hall για να δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους!

Σε ένα Event που θα γίνει θεσμός ανεξίτηλος στον χρόνο και μέσα από αυτόν η οικογένεια Αντετοκούνμπο ονειρεύεται να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία και να οργώσει όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας. Κάντε κλικ εδώ και δείτε στο σχετικό βίντεο μια μικρή γεύση από ότι θα ακολουθήσει. Τρίποντα, καρφώματα και τάπες από τα αγαπημένα αδέρφια του ΝΒΑ, τους AntetokounBros!

Ο Θανάσης και ο Γιάννης θα παίξουν μπάσκετ (4 δεκάλεπτα) με τους φίλους τους, χωρισμένοι σε δύο ομάδες και στο περιθώριο του αγώνα ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε πολλούς διαγωνισμούς - εκπλήξεις, με τους νικητές να λαμβάνουν σημαντικά δώρα, με την φροντίδα και την... σφραγίδα των χορηγών του Event.

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, θα συμμετέχουν ενεργά στους διαγωνισμούς και ο κόσμος που θα βρεθεί δίπλα τους, θα έχει την ευκαιρία να παίξει και να φωτογραφηθεί μαζί τους και να πάρει αυτόγραφα. Ο Γιάννης και ο Θανάσης σας περιμένουν για ένα αξέχαστο απόγευμα και να είστε σίγουροι πως μέσα στο γήπεδο, δεν υπάρχουν... συγγένειες!

Αν θες να κερδίσεις μία θέση στο παρκέ κάνε κλικ ΕΔΩ και πάρε μέρος στο διαγωνισμό!

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 22 Μάη στη Θεσσαλονίκη!

Εισοδος Ελεύθερη

Θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου για όλα τα τοπικά Μέσα, την μέρα του αγώνα στις 22/05/2016 ώρα 12:30, στο Μακεδονία Παλάς, με τη συμμετοχή των αθλητών Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ένωσης Θεσσαλονίκης Κυρίας Βούλας Πατουλίδου εκ μέρους του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης και του διοργανωτή της εκδήλωσης Διευθύνοντα Συμβούλου του Eurohoops, Κυρίου Κωνσταντίνου Παπαλουκά

 

Τελευταία Νέα