Τσαρτσαρής για Θανάση: «Έκανε τον Παναθηναϊκό μεγάλο από αγάπη και τρέλα»

Τσαρτσαρής για Θανάση: «Έκανε τον Παναθηναϊκό μεγάλο από αγάπη και τρέλα»

Γιώργος Κούβαρης
Τσαρτσαρής για Θανάση: «Έκανε τον Παναθηναϊκό μεγάλο από αγάπη και τρέλα»

bet365

Ο Κώστας Τσαρτσαρής λέει το δικό του «αντίο» στον Θανάση Γιαννακόπουλο μέσω του gazzetta.gr τον οποίο και χαρακτήρισε «άρχοντα, αυθεντικό και αυθόρμητο» εξηγώντας ότι ποτέ δεν είδε τον Παναθηναϊκό επιχειρηματικά.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ολη μου την επαγγελματική καριέρα στον Παναθηναϊκό την έζησα με τον Θανάση Γιαννακόπουλο, με εξαίρεση τον τελευταίο χρόνο που ήταν ο Δημήτρης. Άνθρωπος ο οποίος έκανε τον Παναθηναϊκό μεγάλο μόνο και μόνο από αγάπη, από τρέλα, χωρίς να το δει επιχειρηματικά. Ένας άνθρωπος που ήταν πάντα δίπλα μας. Στις χαρές και στις λύπες. Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές ήταν εκεί για να μας χτυπήσει στην πλάτη και να μας ώθηση για να το προσπεράσουμε. Τον διέκρινε ο αυθορμητισμός του, η αυθεντικότητά του, ήταν χαρούμενος, πρόσχαρος, ευγενικός, σεβάσμιος σε όλους. Το γεγονός ότι κανείς δεν είχε να πει κακή κουβέντα γι' αυτόν, ακόμα και μεγάλοι αντίπαλοι, λέει πολλά για τον κύριο Θανάση. Είναι αυτό που αφήνει πίσω του.

Όλα αυτά τα 10 χρόνια πάμπολλες φορές είχαμε συζητήσει και πάμπολλες φορές είχε καταφερθεί εναντίον μου ή υπέρ μου. Ο Θανάσης πάντα ήταν αυθεντικός. Ακόμα και στις άσχημες στιγμές καταλαβαίναμε την λογική του. Ποτέ δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε κακία σε αυτόν τον άνθρωπο. Είναι πολύ ψηλά στη συνείδηση όλων.

Πολύ τραγικό που έφυγαν και τα τρία αδέρφια σε διάστημα ενός χρόνου. Σημάδεψαν τον Παναθηναϊκό, αλλά και συνολικά τον ελληνικό αθλητισμό. Ήταν η κορωνίδα των παραγόντων. Άνθρωποι οι οποίοι τον έσπρωξαν προς το καλύτερο. Όχι μόνο από τις επενδύσεις τους, αλλά και από τον τρόπο λειτουργίας.

Με μία λέξη ήταν «άρχοντας» ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Πολύ κρίμα...»

 

Τελευταία Νέα