Τουρνουά στη μνήμη του Θανάση Χριστοφόρου με τη συμμετοχή των ΑΕΚ - Πανιωνίου

Gazzetta team
Τουρνουά στη μνήμη του Θανάση Χριστοφόρου με τη συμμετοχή των ΑΕΚ - Πανιωνίου

bet365

Το 1ο τουρνουά μπάσκετ στη μνήμη του Ελληνοαμερικανού διεθνούς παίκτη και προπονητή, Θανάση Χριστοφόρου, διοργανώνεται από το Deree, με την συμμετοχή των εφηβικών ομάδων της ΑΕΚ, του Πανιωνίου και του Ικάρου Καλλιθέας.

Αναλυτικά:

«Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την διεξαγωγή του "1ου Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Θανάσης Χριστοφόρου" με τη συμμετοχή ομάδων Εφήβων, στην μνήμη του αειμνήστου Θανάση Χριστοφόρου, ο οποίος διετέλεσε Διευθυντής του Αθλητικού μας τμήματος για 40 χρόνια και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του με την προσφορά του, το ήθος του και την αγάπη του για τον αθλητισμό, τους φοιτητές μας και το Κολλέγιο.

Η δημιουργία των Αθλητικών Ακαδημιών ήταν κάτι που οραματίστηκε με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου αθλητικής εκπαίδευσης στους νέους και που με πολύ χαρά και ικανοποίηση βλέπουμε να υλοποιείται σήμερα.

Στα πλαίσια της ελάχιστης ανταπόδοσης των όσων ο Θανάσης Χριστοφόρου έχει προσφέρει, αποφασίσαμε να καθιερώσουμε την διεξαγωγή ενός ετήσιου τουρνουά καλαθοσφαίρισης με το όνομά του, στο Deree Gym – “Arthur Christopher Court” το γήπεδο στο οποίο είχαμε τη χαρά να δώσουμε εν ζωή το όνομά του.

Η συμμετέχοντες στο "1ου Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Θανάσης Χριστοφόρου" είναι η Α.Ε.Κ., ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ τις οποίες και ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και του Α.Σ.Κ. Ντερή.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι:

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

15:30 Α.Σ.Κ. Ντερή – Α.Ο. Ίκαρος Καλλιθέας

17:30 Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. – Α.Ε.Κ.

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

11:00 Μικρός Τελικός

13:00 Μεγάλος Τελικός

14:45 Απονομές

Τα έπαθλα της διοργάνωσης είναι προσφορά της εταιρείας "έπαθλα ΖΕΥΣ" την οποία και ευχαριστούμε!

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας η παρουσία σας στους αγώνες!».

 

Τελευταία Νέα