Ξεκίνησαν οι προπονήσεις της ομάδας «LG Αθλητές του Αύριο»

Gazzetta team
Ξεκίνησαν οι προπονήσεις της ομάδας «LG Αθλητές του Αύριο»

bet365

Έπειτα από τις διαδικασίες δοκιμαστικών, το προπονητικό επιτελείο της Ακαδημίας επέλεξε 26 παιδιά που κέρδισαν μία πλήρη υποτροφία για τη σεζόν 2018-19 από την LG.

Με φόντο την υποτροφία για τη σεζόν 2019-2020 για 5 από τα 26 παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα «LG Αθλητές του Αύριο», και τις συμβουλές δύο μπασκετικών θρύλων, του Θοδωρή Παπαλουκά και του Δημήτρη Διαμαντίδη, ξεκίνησαν προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Eurohoops στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσημης προπόνησης της ομάδας, εκπρόσωποι της LG Electronics (LG) μαζί με τους σπουδαίους Έλληνες καλαθοσφαιριστές οι οποίοι είναι διευθυντές της Ακαδημίας, καλωσόρισαν τα παιδιά, τους έδωσαν θερμά συγχαρητήρια γι’ αυτή την πρώτη τους νίκη στο πρόγραμμα των δοκιμαστικών (try-outs) και τους μοίρασαν τις εμφανίσεις της ομάδας. Τα παιδιά άκουσαν με ενδιαφέρον τους διευθυντές που τους ενθάρρυναν να συνεχίσουν να προσπαθούν για να πετύχουν τους στόχους τους, ενώ η LG ανακοίνωσε ότι 5 κορυφαίοι αθλητές της ομάδας από τους 26 θα επιλεχθούν από την Ακαδημία στο τέλος των προπονήσεων ώστε να λάβουν μία πλήρη υποτροφία για τη σεζόν 2019-2020.

Η ομάδα, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της LG, αποτελείται από τους 26 νικητές του διαγωνισμού “LG Skills & Drills” οι οποίοι κέρδισαν μία πλήρη υποτροφία για προπονήσεις στην Ακαδημία. Έπειτα από τα try-outs της Ακαδημίας Eurohoops, οι 26 νεαροί αθλητές ξεχώρισαν για τις ικανότητές τους και κέρδισαν επάξια τη θέση τους στην ομάδα “LG Αθλητές του Αύριο” που θα προπονείται για τη σεζόν 2018-19 από το έμπειρο προπονητικό επιτελείο της Eurohoops Academy.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, δήλωσε σχετικά: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η ομάδα “LG Αθλητές του Αύριο” γίνεται πραγματικότητα με 26 ταλαντούχους αθλητές που πραγματικά ξεχωρίζουν. Είμαστε εδώ για να τους υποστηρίξουμε σε όλη την προσπάθεια και να τους παρέχουμε τα κατάλληλα εφόδια για να ακολουθήσουν τα όνειρά τους στο μπάσκετ. Είμαστε βέβαιοι πως η κορυφαία ακαδημία μπάσκετ Eurohoops Academy με το έμπειρο προπονητικό επιτελείο και τους διευθυντές Δημήτρη Διαμαντίδη και Θοδωρή Παπαλουκά θα αναδείξει και θα αναβαθμίσει το ταλέντο της επόμενης γενιάς αθλητών».

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, εκ των Διευθυντών της Eurohoops Academy, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε με χαρά την ομάδα “LG Αθλητές του Αύριο” στην Ακαδημία Eurohoops. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι παίκτες αλλά κυρίως καλύτεροι συμπαίκτες. Ευχαριστούμε πολύ την LG για τη συνεργασία και την ευκαιρία που δίνει στους 26 νέους ταλαντούχους αθλητές να προπονηθούν μαζί με τους προπονητές της Ακαδημίας μας και να λάβουν μία υποτροφία για την επόμενη σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα