Παπαγεωργίου: «Θέλαμε τον Γκάλη πάση θυσία»

Παπαγεωργίου: «Θέλαμε τον Γκάλη πάση θυσία»

Κάτια Πετροπούλου
Παπαγεωργίου: «Θέλαμε τον Γκάλη πάση θυσία»

bet365

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Χάρης Παπαγεωργίου, μίλησε για την συνεργασία με τον Νίκο Γκάλη στους «κίτρινους» και το Final 4 μπάσκετ με αμαξίδιο που διοργανώθηκε στο «Nick Galis Hall».

Ο πρώην παίκτης του Άρη είπε στην κάμερα της ΕΡΤ για την συμπλήρωση 39 ετών από το ντεμπούτο του Νίκου Γκάλη: «Πως πέρασαν τόσα χρόνια, σαν να πέρασε μια ημέρα! Ο ίδιος μου είπε ότι σαν σήμερα έκανε ντεμπούτο και θυμόταν λεπτομέρειες. Ήταν συγκινητικό».

Η μονομαχία του Άρη με τον Παναθηναϊκό LIVE στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις

Για το τι θυμάται από τότε, σχολίασε: «Θέλαμε να τον εντάξουμε στον Άρη πάση θυσία και με την παρέμβαση και την οικονομική ενίσχυση των παραγόντων του Άρη έγινε δυνατό. Θυμάμαι με τι ανυπονονησία και οι συμπαίκτες και ο κόσμος περιμέναμε την πρώτη του εμφάνιση, να δούμε τον Νίκο Γκάλη, τον υπεραθλητή από την Αμερική».

Για το αν του έβαζε δύσκολα ο Γκάλης, ανέφερε: «Εγώ ήμουν μαζί του στη βασική πεντάδα, δεν ξέρω οι άλλοι πόσο υπέφεραν από τον Νίκο. Ενίσχυσε σίγουρα το αγωνιστικό μας φρόνημα και μας ανέβασε αγωνιστικά».

Για το Final 4 Κυπέλλου μπάσκετ με αμαξίδιο υποστήριξε: «Με το Νίκο συζητούσαμε πόσα αποθέματα ψυχής έχουν αυτά τα παιδιά, γιατί πρέπει να ξεπεράσουν τις δυσκολίες τους. Είναι αξιέπαινη η προσπάθειά τους. Οργανωτικά έχουμε πάει εξαιρετικά, έχουμε αποσπάσει τα συγχαρητήρια όλων. Είναι μια πλήρης διοργάνωση, όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στις παράλληλες εκδηλώσεις που κάναμε, όπως η αιμοδοσία που κάναμε ως ΚΑΕ το πρωί».

 

Τελευταία Νέα