Ο ΠΣΑΤ θα τιμήσει την Κυπελλούχο ΑΕΚ 1968

Ο ΠΣΑΤ θα τιμήσει την Κυπελλούχο ΑΕΚ 1968

Gazzetta team
Ο ΠΣΑΤ θα τιμήσει την Κυπελλούχο ΑΕΚ 1968

bet365

Την τιμητική της θα έχει η ΑΕΚ την Παρασκευή (14/12, 18:00), στη 65η Γιορτή των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού που διοργανώνει ο ΠΣΑΤ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου θα βραβεύσει την ομάδα του 1968 που κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό Κύπελλο, όπως και τον σκηνοθέτη της ομώνυμης ταινίας, Τάσο Μπουλμέτη, αλλά και τον δημοσιογράφο Βασίλη Γεωργίου, για την ιστορική ραδιοφωνική μετάδοση του τότε τελικού στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Από εκεί και πέρα, το έπαθλο «Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους» θα δοθεί στην πρωταθλήτρια της Γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση, στον αρχηγό της εθνικής πινγκ πονγκ Κώστα Παπαγεωργίου και την αρχηγό της εθνικής beach handball γυναικών που αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια, Βάσω Σκάρα.

Επίσης, θα δοθεί τιμητική διάκριση στον Μεσσηνιακό Γυμναστικό Σύλλογο για τα 130 χρόνια προσφοράς του στον ελληνικό αθλητισμό. Στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι υπόλοιπες ειδικές βραβεύσεις.

Ακόμη, σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία μεταξύ των αθλητικών συντακτών, για τους κορυφαίους της χρονιάς, η οποία θα διαρκέσει ως την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου. Τα ψηφοδέλτια έχουν σταλεί στα μέλη του ΠΣΑΤ που θα αποφασίσουν για τους κορυφαίους της χρονιάς.

Στην εκδήλωση, που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, θα δώσει το «παρών» ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

 

Τελευταία Νέα