Από τα χέρια του Γκάλη το τζάμπολ του τελικού του Final 4 μπάσκετ με αμαξίδιο! (vid)

Από τα χέρια του Γκάλη το τζάμπολ του τελικού του Final 4 μπάσκετ με αμαξίδιο! (vid)

Gazzetta team
Από τα χέρια του Γκάλη το τζάμπολ του τελικού του Final 4 μπάσκετ με αμαξίδιο! (vid)

bet365

To Final 4 του Κυπέλλου στο μπάσκετ με αμαξίδιο θα διοργανωθεί στο «Nick Galis Hall» (01-02/12) και εκεί θα βρεθεί ο Νίκος Γκάλης!

Ο «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ θα δώσει το «παρών» στο χώρο που λατρεύτηκε ως παίκτης με την φανέλα του Άρη και θα κάνει το τζάμπολ στον τελικό της διοργάνωσης!

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΣΕΚΑ:

«Κάθε αγώνας μπάσκετ ξεκινά με τζάμπολ, άρα είναι σημείο αναφοράς, έστω κι αν δεν παίζει κανέναν ρόλο στην έκβασή του. Το τζάμπολ του τελικού, του φάιναλ φορ του Κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί 1-2 Δεκεμβρίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, θα είναι το σπουδαιότερο τζάμπολ της χρονιάς. Όχι μόνο γιατί θα σημάνει την έναρξη του τελικού, αλλά γιατί η μπάλα θα φύγει από τα χέρια του τεράστιου Νίκου Γκάλη.

Στον χώρο που λατρεύτηκε, στον χώρο που μεγαλούργησε, ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών, ο άνθρωπος που έδωσε τη μεγαλύτερη ώθηση στο άθλημά μας και στον χώρο μας, θα είναι εκεί, για να μας στηρίξει, όπως με συνέπεια κάνει. Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν αυτός που με ένα συγκλονιστικό βίντεο, έβαλε το μπάσκετ με αμαξίδιο σε κάθε σπίτι.

Ο Νίκος Γκάλης θα είναι την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στο Αλεξάνδρειο, να χειροκροτήσει τους παίκτες μας και να χειροκροτηθεί, όχι μόνο για την αθλητική του παρακαταθήκη, αλλά γιατί είναι Άνθρωπος με «Α» κεφαλαίο. Ο Νικ θα είναι εκεί. Οι αθλητές μας θα είναι εκεί. Εσύ θα λείψεις;».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα