Το Κολεγιακό μπάσκετ των ΗΠΑ έρχεται στην… Κυψέλη

Gazzetta team
Το Κολεγιακό μπάσκετ των ΗΠΑ έρχεται στην… Κυψέλη

bet365

Η αρχή έγινε στην Καλαμπάκα σε ένα ιστορικό camp, όμως πλέον ήρθε η σειρά της Αθήνας. Η άμμος στην κλεψύδρα λιγοστεύει και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για το 3ημερο American College Skills & Exposure Camp που διοργανώνει το Hoop Camp για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Το Hoop Camp θέλοντας να παρέχει πάντα την καλύτερη αθλητική κι εκπαιδευτική καθοδήγηση στους μαθητές/αθλητές που το εμπιστεύονται, δίνει μία μοναδική ευκαιρία σε όλους τους παίκτες/ριες ηλικίας 12 έως 18 ετών να ζήσουν την εμπειρία του Κολεγιακού μπάσκετ και να διεκδικήσουν το όνειρο τους για μία υποτροφία στα κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ. Από τις 26 έως τις 28 Οκτωβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό Γήπεδο του Πανελληνίου, καθώς οι παίκτες θα ακολουθήσουνε ένα προπονητικό πρόγραμμα επιπέδου NCAA, ενώ στις κερκίδες μπορούν να παρευρεθούν κι όσοι προπονητές ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και το playbook τους.

Ο απαιτητικός και κορυφαίος τεχνικός στο skills development, πρώην προπονητής των Rutgers New Jersey (Head coach), Robert Morris Pittsburgh (Head coach), Chicago St. (assistant), Marquette (assistant), Fordham (assistant), Niagara University “Purple Eagle” (assistant), St. Joe's (assistant), University of Pittsburgh (assistant), Mike Rice, μαζί με τον Διευθυντή του Hoop Group USA, Cooper Handelsman έρχονται στην Αθήνα μετά το πρώτο τριήμερο σκληρής δουλειάς που πέρασαν με τα παιδιά της Καλαμπάκας!

Η αποκλειστική συνεργασία του Hoop Camp College με την κορυφαία διοργάνωση skills and recruitment μπάσκετ, δίνει σε όλους τους επίδοξους Έλληνες φοιτητές-αθλητές μια “χρυσή” ευκαιρία να προετοιμαστούν, να αναγνωριστούν και να αξιολογηθούν από τα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια.

Κατά τη διάρκεια του camp όλοι οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν 17 ώρες σκληρής προπόνησης στα πρότυπα και τις απαιτήσεις του Κολεγιακού μπάσκετ, θα λάβουν εκπαιδευτική καθοδήγηση για τον τρόπο προσέγγισης των Κολεγίων και τα προαπαιτούμενα που χρειάζονται για τη διεκδίκηση μίας αθλητικής υποτροφίας, ενώ θα γίνει Σεμινάριο ακαδημαϊκής καθοδήγησης για τα S.A.T. Entrance Exams και Grade Point Average Requirements. Στο περιθώριο των δράσεων, οι γονείς των αθλητών θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν και να λύσουν τυχόν απορίες από τον Ελληνοαμερικάνο Executive Director του Hoop Camp College GR, Θανάση Τζήρο. Καθημερινά στους αθλητές θα παρέχεται μεσημεριανό γεύμα.

Να είστε όλοι έτοιμοι γιατί η δράση ξεκινά!

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: www.hoopcamp.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα