Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού βράβευσε τον Υφαντή (pics)

Gazzetta team
Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού βράβευσε τον Υφαντή (pics)

bet365

Ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος εγκαινίασε νέες αθλητικές εγκαταστάσεις και βράβευσε τον Μιχάλη Υφαντή για την προσφορά του.

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού δραστηριοποιείται έντονα στα αθλητικά δρώμενα και μάλιστα πριν λίγες μέρες εγκαινίασε νέες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου πέραν των γηπέδων μπάσκετ, τένις και μπιτς βόλεϊ υπάρχει πλέον και στίβος.

Στο περιθώριο των εγκαινίων ο Δήμαρχος, Ηλίας Αποστολόπουλος τίμησε τον Μιχάλη Υφαντή για την προσφορά του.

Ο πρώην αρχηγός του Παπάγου ανέφερε, «Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα η συγκεκριμένη βράβευση καθώς προέρχεται από την τοπική αρχή της πόλης που μεγάλωσα και ανδρώθηκα αθλητικά ενώ συμπίπτει και με τα εγκαίνια ενός καταπληκτικού πλέον χώρου έξω και δίπλα από το αγαπημένο μου Σαλούν, όπου έχω περάσει αμέτρητες ώρες τα τελευταία σχεδόν τριάντα χρόνια της ζωής μου υπηρετώντας την ιδέα του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ.ΑΠό την πλευρά του ο Ηλίας Αποστολόπουλος τόνισε... «ανοίξαμε και επίσημα τις πόρτες του ανακατασκευασμένου στίβου στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου, ένα έργο το οποίο ήρθε να προστεθεί στη συνολική αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, σε μια εκδήλωση γεμάτη από παιδιά, όπου τιμήθηκε και ο σπουδαίος αθλητής και συμπολίτης μας Μιχάλης Υφαντής για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού επενδύει στον αθλητισμό, γιατί μόνο τότε έρχεται η ανταπόδοση. Και η ανταπόδοση για εμάς, είναι οι γεμάτες από κόσμο αθλητικές εγκαταστάσεις και κυρίως από παιδιά».

 

Τελευταία Νέα