Δορκοφίκης: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μου μίλησε σαν να ήταν πατέρας μου» (pic)

Gazzetta team
Δορκοφίκης: «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μου μίλησε σαν να ήταν πατέρας μου» (pic)

bet365

O Περικλής Δορκοφίκης, νυν τομεάρχης σε θέματα αθλητισμού στον Δήμο Γλυφάδας, μίλησε για τον Παύλο Γιαννακόπουλο και θυμήθηκε μια προσωπική του ιστορία.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, της Αβελίνο και πολλών ακόμα ομάδων, με χαρακτηριστική ανάρτηση στάθηκε στην πρώτη του συνάντηση με τον αείμνηστο παράγοντα του Παναθηναϊκού:

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας άνθρωπος που προσέφερε πολλά στον Παναθηναϊκό και συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό και στην κοινωνία.

Ένας ΚΥΡΙΟΣ με όλη τη σημασία της λέξης.

Ένας τεράστιος παράγοντας, ένας εξαιρετικός επιχειρηματίας μα, πρωτίστως, ένας σπουδαίος άνθρωπος. Κανένας δεν έχει να πει κακή κουβέντα για εκείνον διότι, πολύ απλά, δεν είχε εχθρούς.

Τύγχανε και τυγχάνει ακόμη καθολικής αναγνώρισης. Οι φίλοι τον λάτρευαν και οι αντίπαλοι τον σέβονταν.

Είχα την τιμή να τον γνωρίσω, μαζί με τον αδερφό του, Θανάση Γιαννακόπουλο πριν χρόνια. Τυχαία... Δεν με ήξερε προσωπικά, παρά μόνο ως αντίπαλο αθλητή, και γνωρίζοντας καλά όπως προέκυψε από την κουβέντα μας την αγάπη μου για τον ”αιώνιο αντίπαλο”,όμως εκείνος μου μίλησε σαν να ήταν πατέρας μου. Στοργικά, απλά, φιλικά... Μου έδωσε πολύτιμες συμβουλές για τη ζωή και την αξία της οικογένειας, τις οποίες τηρώ ακόμη.

Το Τουρνουά που διοργανώνει για χάρη του ο Παναθηναϊκός αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του. Όσα διαδραματίστηκαν χθες στο ΟΑΚΑ ήταν συγκλονιστικά και του αξίζουν!

Λένε πως οι άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχνάμε και Παύλος Γιαννακόπουλος είναι από τους ανθρώπους που δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Respect…»

 

Τελευταία Νέα