Διαμαντίδης και Παπαλουκάς σε τουρνουά beach volley στο Μάτι (pics)

Gazzetta team
Διαμαντίδης και Παπαλουκάς σε τουρνουά beach volley στο Μάτι (pics)

bet365

Δημήτρης Διαμαντίδης και Θοδωρής Παπαλουκάς τίμησαν με την παρουσία τους τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι με την συμμετοχή τους στο τουρνουά «Πάρης Κατσουλάκης».

Οι δύο «θρύλοι» του ελληνικού μπάσκετ, γνωστοί για τις κοινωνικές ευαισθησίες τους, έδωσαν το «παρών» σε αγώνα βόλει για καλό σκοπό.

«3D» και «Τέο» άφησαν στην άκρη την πορτοκαλί μπάλα κι επιδόθηκαν στο δεύτερο αγαπημένο τους σπορ, συμμετέχοντας στο «1ο τουρνουά Beach Volley Πάρης Κατσουλάκης», τιμώντας έτσι τη μνήμη των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Υπεύθυνη για την διοργάνωση ήταν οι Νίκος Κολοτούρος, Ιωάννα Καρδιάκου, Νίκος Δεμέναγας και Ερρίκος Τσινίδης, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο τίμησαν τον αδικοχαμένο στις φωτιές φίλο τους, Πάρη.

«Είναι ένα τουρνουά που γίνεται τέλη Ιουλίου και αρχές Σεπτεμβρίου. Μπορεί ακόμη η ατμόσφαιρα να είναι βαριά αλλά εμείς δεν υπήρχε περίπτωση να μην κάνουμε το τουρνουά. Ο κόσμος βοηθάει να σταθούμε και πάλι στα πόδια μας και το Μάτι σε βάθος χρόνου θα είναι και πάλι ψηλά», είπε στο «volleyball.gr» ο Νίκος Κολοτούρος, ο οποίος πρόσθεσε για τον φίλο του: «Είχε ενέργεια και θετική αύρα. Στα τουρνουά ήταν από τους πρώτους που βοηθούσαν από το πρωί. Μας λείπει…».

 

Τελευταία Νέα