Το «5ο Greece Serbia Basketball Camp» του Νίκου Χατζή στέφθηκε από επιτυχία!

Το «5ο Greece Serbia Basketball Camp» του Νίκου Χατζή στέφθηκε από επιτυχία!

Το «5ο Greece Serbia Basketball Camp» του Νίκου Χατζή στέφθηκε από επιτυχία!

Το 5ο Greece Serbia Basketball Camp του Νίκου Χατζή στην Αθήνα ολοκληρώθηκε και... μετακόμισε στην Σερβία (15-24/07).

Αναλυτικά:

«Για ένα ακόμη καλοκαίρι εκατοντάδες παιδιά μυήθηκαν στα "μυστικά" του μπάσκετ από τον Νίκο Χατζή και τους συνεργάτες του στο 5ο Greece Serbia Basketball Camp. Πρόκειται για ένα Camp που έχει γίνει πια θεσμός και που κάθε χρόνο πηγαίνει και καλύτερα παρουσία καταξιωμένων Σέρβων προπονητών που σε συνεργασία με την παλιά μεγάλη δόξα της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού βελτιώνουν τους νεαρούς αθλητές που τους εμπιστεύονται. 

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Τα παιδιά που συμμετείχαν στις τρεις περιόδους του Camp (η τρίτη περίοδος πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Περάμου) ακολούθησαν το πρόγραμμα προετοιμασίας της Σέρβικης σχολής εστιάζοντας τόσο στην βελτίωση των τεχνικών χαρακτηριστικών όσο και στην ανάπτυξη των σωματικών ικανοτήτων τους.

Ο Νίκος Χατζής δήλωσε σχετικά: "Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά και τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν. Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που το Camp συνεχίστηκε για 5η σερί χρονιά και έχει γίνει θεσμός. Οι νεαροί αθλητές χάρηκαν τις προπονήσεις και θεωρώ πως βελτιώθηκαν σημαντικά με όλα αυτά που έμαθαν από καταξιωμένους προπονητές και επιστημονικούς συνεργάτες. Τέλος, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς-υποστηρικτές μας, τη GREEN COLA, το Γευσίνους, τις Δημιουργίες Ζύμης, το Ζαγόρι και τη Global".

Οι προπονητές και οι επιστημονικοί συνεργάτες του Camp ήταν οι κάτωθι:

Jovan Jahic: Ένας από τους σπουδαιότερους  προπονητές φυσικής κατάστασης αθλητών που έχει αναδείξει η Σερβία, για αρκετά χρόνια προπονητής φυσικής κατάστασης των Εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών της Σερβίας.
Zorana Bukvic: Απόφοιτη Πανεπιστημίου φυσικής αγωγής και αθλητισμού με δύο μεταπτυχιακά στη φυσική αγωγή και στην Ιατρική.  Πρωταθλήτρια Σερβίας στο άλμα εις ύψος , με προπονητή τον Jovan Jahic
Dorde Krajsnik: Εξειδικευμένος προπονητής μπάσκετ σε μικρές ηλικίες στην Partizan.
Η αθλητική ψυχολόγος Μαρία Σαμιώτη, ο διατροφολόγος Ζαχαρίας Γερούλης και ο φυσικοθεραπευτής Γρηγόριος Γονιδάκης από το performance 22.
Το Greece Serbia Basketball Camp συνεχίζεται από τις 15 έως τις 24 Ιουλίου στην καρδιά της σερβικής σχολής, το Βελιγράδι».

Best of internet