Κολλημένος με το Beach Volley ο Διαμαντίδης! (pics)

Κολλημένος με το Beach Volley ο Διαμαντίδης! (pics)

Κολλημένος με το Beach Volley ο Διαμαντίδης! (pics)

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ίο και δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει από την παραλία του Μυλοπότα για να παρακολουθήσει το τουρνουά OPEN του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley.

Ο 3D μαζί με τον Σάκη Ρουβά βρίσκονται στην Ίο και είχαν την ευκαιρία να παίξουν beach volley ενώ ο εμβληματικός αρχηγός του Παναθηναϊκού βράβευσε τον MVP του τουρνουά που ολοκληρώθηκε σήμερα (15/7)

«Είναι ένα άθλημα που μου αρέσει, να παίζω με τους φίλους μου. Μου άρεσε από τότε που το δοκίμασα πρώτη φορά, περνάω καλά. Είναι πολλά πράγματα δύσκολα, γιατί τα παιδιά που παίζω είναι γνώστες του αθλήματος. Προσπαθώ να χαίρομαι το παιχνίδι και να περνάω καλά. Δεν είμαι καλός στο μπλοκ, δεν ξέρω το παιχνίδι καλά πως είναι. Το μόνο που κάνω είναι να περνάω καλά», είχε δηλώσει παλαιότερα στην κάμερα της ΕΟΠΕ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: sportcyclades24.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα