Συλλυπητήρια από ΕΣΑΚΕ, Άρη και Ήφαιστο Λήμνου στην οικογένεια Κόκκαλη

Gazzetta team
Συλλυπητήρια από ΕΣΑΚΕ, Άρη και Ήφαιστο Λήμνου στην οικογένεια Κόκκαλη

bet365

Ο μπασκετικός κόσμος θρηνεί μαζί με όλους για τον ξαφνικό θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη, γιου του πάλαι ποτέ ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και σπεύδει να στείλει συλλυπητήρια μηνύματα.

Ο ΕΣΑΚΕ, ο Άρης και ο Ήφαιστος Λήμνου είναι ανάμεσα σε αυτούς που συλληπήθηκαν στην οικογένεια Κόκκαλη.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την οδύνη και την βαθιά θλίψη τους για τον χαμό του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Εκφράζουν, επίσης, τα ειλικρινά συλλυπητήρια και την συμπαράσταση τους στον πατέρα του, Σωκράτη Κόκκαλη και σε όλη την υπόλοιπη οικογένεια του εκλιπόντος» ήταν η αναφορά του ΕΣΑΚΕ.

Ο Άρης σε αντίστοιχη ανακοίνωση, έγραψε: «H ΚΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη για τον απροσδόκητο χαμό του γιου του Σωκράτη.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει...»

Οσο για τον Ήφαιστο Λήμνου; «Ο Ήφαιστος Λήμνου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη για τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου τους γιου, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή. Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια Κόκκαλη.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα