Στη Σύρο για τον Πρίντεζη και ο Σενγκέλια! (vid)

Στη Σύρο για τον Πρίντεζη και ο Σενγκέλια! (vid)

bet365

Ο Τόκο Σενγκέλια θα βρεθεί στη Σύρο για να συμμετάσχει στο LG AegeanBall Festival 2018 που διοργανώνεται ακόμα ένα καλοκαίρι με την πρωτοβουλία του Γιώργου Πρίντεζη.

Το LG AegeanBall Festival 2018 άνοιξε σήμερα (4/7) στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Σύρου με την επίσημη συνέντευξη Τύπου, η οποία σηματοδότησε την έναρξη του εφετινού τουρνουά με οικοδεσπότη τον φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Μεταξύ όσων βρεθούν στο Σύρο τις επόμενες ημέρες θα είναι ο ηγέτης της Μπασκόνια, Τόκο Σενγκέλια ο οποίος ανακοίνωσε τη συμμετοχή του μέσω Instagram.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω ότι θα έλθω στην Ελλάδα για να συμμετάσχω στο LG Aegean Basketball Festival. Είδα τι έκανε ο Πρίντεζης τα προηγούμενα καλοκαίρια και τώρα είναι η ώρα να συμμετάσχω στο "3οn3" και να περάσω καλά με τα υπόλοιπα παιδιά. Τα λέμε στη Σύρo».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα