H Ακαδημία του Μέμου Ιωάννου διδάσκει το μπάσκετ στην Παλλήνη (pic)

Gazzetta team
H Ακαδημία του Μέμου Ιωάννου διδάσκει το μπάσκετ στην Παλλήνη (pic)

bet365

Ο Μέμος Ιωάννου κι ο Φίλιππος Ταμπάκης αποφάσισαν να ενώσουν τις σκέψεις, τις γνώσεις και την αγάπη τους για το μπάσκετ σε μία νέα προσπάθεια που θα έχει τους νεαρούς αθλητές στο επίκεντρο της.

Αναλυτικά

«Η δημιουργία μιας πρότυπου Ακαδημίας μπάσκετ που θα καλύπτει όλα τα επίπεδα και όλους τους τρόπους προπόνησης για όλες τις ηλικίες, είναι πλέον πραγματικότητα. Και το όνομα αυτής, ALL-NET Basketball Academy.

Η Ακαδημία Basketball ALL-NET της οποίας το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στα δύο σύγχρονα κλειστά γυμναστήρια του SEVEN SPORTS CLUB στην Παλλήνη, δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες όλων των νεαρών αθλητών κι αθλητριών, που έχουν απαιτήσεις από τον τρόπο προπόνησης τους στο παιχνίδι του μπάσκετ.

Η εμπειρία και το ενδιαφέρον των ιδρυτών της Ακαδημίας, σε συνδυασμό με την αρτιότητα των εγκαταστάσεων και τα ολιγομελή τμήματα, υπόσχονται ένα πρωτοποριακό τρόπο λειτουργίας σε όλους τους τομείς.

Επιστημονική ομάδα θα συνοδεύει το μας εγχείρημα μας, ούτως ώστε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προπόνησης για τους αθλητές μας. Πιο συγκεκριμένα, αθλητίατρος, φυσικοθεραπευτής, παιδοψυχολόγος και διατροφολόγος θα συμβουλεύουν σε μηνιαία βάση γονείς κι αθλητές. Παράλληλα ομάδα εξειδικευμένων γυμναστών θα παρέχει τις υπηρεσίες της για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης των αθλητών μας.

Οι εγγραφές ήδη ξεκίνησαν και από τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη θα ξεκινήσουν και οι προπονήσεις της Ακαδημίας μας.

Στόχος μας είναι, να ανακαλύψουν οι αθλητές μας τις δυνατότητες που έχουν σε όλους τους τομείς, να τις βελτιώσουν στο ψηλότερο δυνατό σημείο καθώς και να καλύψουν τις αδυναμίες τους. Μας ενδιαφέρει κυρίως να δημιουργήσουμε ολοκληρωμένουν αθλητές, με προσωπικότητα, ομαδικό πνεύμα, αθλητές που θα μπορούν να αναδείξουν το ταλέντο τους μέσα από την ομαδική προσπάθεια.

Σας περιμένουμε όλους κοντά μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα