«Ο τίτλος αφιερωμένος σε Βασίλη Βουρτζούμη και Γιώργο Βράγγα»

«Ο τίτλος αφιερωμένος σε Βασίλη Βουρτζούμη και Γιώργο Βράγγα»

Gazzetta team
«Ο τίτλος αφιερωμένος σε Βασίλη Βουρτζούμη και Γιώργο Βράγγα»

bet365

Ο Άρης κατέκτησε την Τετάρτη (20/6) το πρωτάθλημα ηλικιακής κατηγορίας 35+ που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης και ο Σάββας Ηλιάδης τον αφιέρωσε στους Βασίλη Βουρτζούμη και Γιώργο Βράγγα που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή...

Οι «κίτρινοι» στέφθηκαν πρωταθλητές, κερδίζοντας στον τελικό τον Αρίωνα με 107-89 και ο πρώην αρχηγός της ομάδας δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήταν τιμή για μένα αλλά και για όλα τα παιδιά να φορέσουμε και πάλι τη φανέλα του Άρη έστω και στα… γεράματα. Παίξαμε έξι-επτά παιχνίδια, νιώσαμε ξανά οι περισσότεροι την ατμόσφαιρα των αγώνων. Αυτό είναι κάτι που έχει μας λείψει από τα χρόνια που ήμασταν ενεργοί».

Και συνέχισε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Ήταν η πρώτη φορά που ο Άρης κατέβασε ομάδα στην κατηγορία των 35+. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Κι ένας επιπλέον λόγος που χαιρόμαστε είναι γιατί θέλαμε να αφιερώσουμε τον τίτλο στον Βασίλη Βουρτζούμη που δυστυχώς ‘έφυγε’ από κοντά μας την περασμένη βδομάδα και στον Γιώργο Βράγγα που κι αυτός «έφυγε» από κοντά μας στα τέλη Μαρτίου. Συλλυπητήρια στους δικούς τους και δυστυχώς η ζωή συνεχίζεται…»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα