Το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Πολίτη (pics)

Gazzetta team
Το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Πολίτη (pics)

bet365

Το τελευταίο «αντίο» είπαν στον Ευρωκόουτς, Κώστα Πολίτη αρκετές μπασκετικές προσωπικότητες που αποχαιρέτησαν τον άνθρωπο που έφερε την Ελλάδα στην κορυφή της Ευρώπης το 1987.

Ήταν ο άνθρωπος που έφερε στην Ελλάδα το πρώτο Eurobasket το 1987 στον θρίαμβο της ομάδας του Γιαννάκη, του Γκάλη, του Χριστοδούλου και του Φασούλα στην Αθήνα και το ΣΕΦ.

Ο Κώστας Πολίτης έφυγε από τη ζωή και πλήθος μπασκετικών προσωπικοτητών αποχαιρέτησαν τον Ευρωκόουτς στην κηδεία του που έγινε στην Καισαριανή.

Το τελευταίο αντίο στον άνθρωπο που οδήγησε την Εθνική μας στην κορυφή της Ευρώπης το 1987, είπαν όλοι οι παίκτες που απάρτιζαν την Εθνική του 87' πλην του Νίκου Γκάλη και του Μέμου Ιωάννου.

Στην κηδεία βρέθηκαν και οι παίκτες της τωρινής Εθνικής μαζί με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, αλλά και οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δήμος Ντικούδης και Μπάνε Πρέλεβιτς.

Παρόντες ήταν και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο team manager του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος και γενικός γραμματέας Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα