Αντιμετώπισε τα μπασκετικά σου είδωλα στο LG Αegean Ball Festival (vid)

Gazzetta team
Αντιμετώπισε τα μπασκετικά σου είδωλα στο LG Αegean Ball Festival (vid)

bet365

To τουρνουά LG AegeanBall Festival σου δίνει την ευκαιρία να κοντραριστείς με τα είδωλα σου μέσω της κατηγορίας PRO. Είσαι έτοιμος να τους νικήσεις;

To τουρνουά LG Αegean Ball Festival είναι κάτι το διαφορετικό. Σκοπός του ήταν, είναι και θα είναι να αποτελεί ένα κοινωνικό γεγονός, μια μεγάλη αθλητική γιορτή.

Στόχος του είναι το fair play, να δώσει την ευκαιρία σε ανθρώπους να έρθουν πιο κοντά με τον αθλητισμό και να καταστήσει τη Σύρο πόλο έλξης για όλο τον κόσμο κάθε καλοκαίρι.

Όλοι καλεσμένοι σε αυτή τη μπασκετική γιορτή

Βέβαια στο μπάσκετ υπάρχει ανταγωνισμός, όπως και ειδικότερα στο LG AegeanBall Festival υπάρχει και η κατηγορία PRO. To μεγαλύτερο δώρο των Πρωταθλητών της Κατηγορίας PRO είναι η συμμετοχή τους στη VIP League, όπου την Κυριακή 8 Ιουλίου και τη Δευτέρα 9 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουν κορυφαίους Έλληνες και Ευρωπαίους παίκτες σε Πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση από την EΡΤ.

Μερικά από τα ονόματα που συμμετείχαν στην κατηγορία PRO το 2016 και το 2017: Γιώργος Αγγέλου (Περιστέρι), Νίκος Κόκκαλης (Χολαργός), Βαγγέλης Δρόσος (Εθνικός), Κώστας Οικονομόπουλος (Εθνικός), Νίκος Περσίδης (Εθνικός), Aλέξης Ράπτης (Δόξα Λευκάδας), Άλφα Ντιαλό (Ψυχικό), Πάνος Φιλιππάκος (Παπάγου), Κώστας Ζώρζος (Παπάγου), Βασίλης Σιμόπουλος (Παπάγου), Τζόι Γκάτζο (Παπάγου), Ετινόσα Ερεμπενάζιε (Καβάλα), Νίκος Καμαριανός (ΑΕΝΚ), Ανδρέας Χαϊκάλης (ΑΕΝΚ) και Γιάννης Καστανιώτης (Φιλαθλητικός). Αξίζει να σημειωθεί πως και στην κατηγορία των Νέων έχουν αγωνιστεί νέα ταλέντα με πολλές διακρίσεις από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, της ΑΕΝΚ, του Ικάρου Καλλιθέας και του Πανιωνίου. Με δεκάδες παίκτες από την Α2 και Β’ Εθνική Κατηγορία το επίπεδο είναι εξαιρετικά υψηλό. Και αναμένεται να… ανέβει ακόμη περισσότερο το 2018!

Θέλεις κι εσύ να αναμετρηθείς με τα είδωλά σου; Μπορείς να τους νικήσεις;

 

Τελευταία Νέα