Με το Gazzetta.gr στη Σύρο για το LG AegeanBall του Πρίντεζη

Gazzetta team
Με το Gazzetta.gr στη Σύρο για το LG AegeanBall του Πρίντεζη

bet365

Το Gazzetta.gr δίνει μία δωρεάν συμμετοχή σε έναν τυχερό με την ομάδα του για να παίξει στο LG AegeanBall Festival (4-9 Ιουλίου) με σπουδαία ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Δείτε τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού.

To LG AegeanBall Festival δεν είναι ένα απλό τουρνουά 3 on 3, αλλά πρόκειται για έναν κανονικό θεσμό του καλοκαιριού.

Ύστερα από πρωτοβουλία του Γιώργου Πρίντεζη και φέτος η Σύρος θα φιλοξενήσει το συγκεκριμένο τουρνουά και το gazzetta.gr μέσω διαγωνισμού προσφέρει σε ένα τύχερο μία δωρεάν συμμετοχή για την ομάδα του.

Το Gazzetta.gr προσφέρει δωρεάν εγγραφή σε μία ομάδα για το κορυφαίο 3x3 StreetBall Event της χώρας, το LG AegeanBall Festival, που θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο από τις 4 έως τις 9 Ιουλίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι ο συμμετέχων να έχει κάνει like στη Σελίδα του LG AegeanBall Festival στο Facebook και να κοινοποιήσει δημόσια το σχετικό post του διαγωνισμού στη σελίδα του Gazzetta.gr στο facebook.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την 25η Ιουνίου και η ανάδειξη του νικητή θα γίνει την ίδια ημέρα από την Σελίδα του LG AegeaBall Festival.

Μετά την ανάδειξη του νικητή, η νικήτρια ομάδα θα πρέπει να δηλώσει κανονικά την συμμετοχή της στην Φόρμα Εγγραφής και στο πεδίο «Συμπληρώστε το όνομα της ομάδας σας» να συμπληρώσει σε παρένθεση το Gazzetta.gr, μετά το όνομα της ομάδας του.

Το δώρο περιλαμβάνει μόνο το κόστος δήλωσης συμμετοχής στο Τουρνουά. Η ομάδα μπορεί να περιλαμβάνει από τρεις έως πέντε παίκτες.

Μπορείτε σε κάθε περίπτωση να κλείσετε έγκαιρα τη θέση σας, δηλώνοντας συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής

 

Τελευταία Νέα